Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul s-a duelat cu FCSB la Ovidiu, în Liga 1. Cartonaș roșu în minutul 5 și cinci goluri marcate!

ro

26 Aug, 2018 21:03 1789 Marime text
Stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește, în această seară, partida FC Viitorul – FCSB, din etapa a șasea a Ligii 1.

Cele două echipe de start sunt:  
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi): Cojocaru - Lopes, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, T. Băluţă, Vână - I. Hagi, Drăguş, Măţan.

Rezerve: Buzbuchi, Luchin, Voduţ, Achim, Boboc, Artean, Houri.

FCSB (antrenor, Nicolae Dică): Bălgrădean - Jakolis, Nedelcu, Filip, Morais - Ov. Popescu, K. Qaka - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Rusescu.

Rezerve: Vlad, Moruțan, Planici, R. Benzar, D. Benzar, M. Roman, A. Stan.

UPDATE: Înaintea ultimelor două meciuri ale etapei, de luni, FC Viitorul se află pe locul nouă în clasament, cu şapte puncte. În runda viitoare, echipa constănţeană va întâlni în deplasare campioana CFR Cluj, duminică, 2 septembrie, de la ora 18.30.

UPDATE: Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru FCSB!

UPDATE: În minutul 90, Rusescu ridică scorul la 4-1, cu un șut de la marginea careului.

UPDATE:
Singur cu portarul, D. Benzar ratează dubla în minutul 87.

UPDATE: În minutul 82, FCSB reface diferența de două goluri, 3-1, după golul lui D. Benzar, care a fructificat din apropiere centrarea lui Jakolis.

UPDATE:
Viitorul a renăscut! E tot mai periculoasă, iar Ianis mai expediază un șut, în minutul 76.

PDATE: În minutul 71, FC Viitorul reduce din diferență, 1-2, prin Vână, cu o scăriță din careu. Anterior, Ianis Hagi șutase din afara careului,  dar peste poartă. În minutul 74, Ianis a tras in nou de la distanță, iar portarul a respins în bară! La FCSB, Florin Tănase a fost schimbat de Danel Benzar.

UPDATE:
În minutul 64, schimbă și FCSB portarul, tot din pricina unei accidentări! Ise Bălgrădean și intră Andrei Vlad. Face și Viitorul o înlocuire, ultima, Houri în locul lui Drăguș.

UPDATE: În minutul 58, Man trage din careu, dar este numai corner. 

UPDATE: FCSB se desprinde în minutul 52 la 2-0, prin Dennis Man, care a punctat din fața porții.

UPDATE:
În minutul 47, Nedelcu, iar apoi Tănase nu-l pot învinge pe Buzbuchi.

UPDATE: A început partea secundă a meciului. La pauză, Nicolae Dică a efectuat o schimbare la FCSB, Moruțan în locul lui Florinel Coman.  

UPDATE: S-a încheiat prima repriză. FCSB conduce cu 1-0.

UPDATE: În minutul 45, FCSB deschide scorul, prin Coman, care a trimis în poartă din apropiere, după ce Rusescu trimisese anterior mingea în transversală.

UPDATE:
Ocazie bună și pentru FC Viitorul, în minutul 42. În urma unei lovituri libere, Băluță trimite din poziție grea peste poartă. În replică, FCSB ratează prin Filip.

UPDATE: Un nou necaz pentru FC Viitorul, în minutul 30 portarul Cojocaru se accidentează la gleznă și este schimbat cu Buzbuchi în minutul 33! Echipa gazdă a făcut deja două dintre cele trei schimbări!

UPDATE: Momente periculoase ale FCSB la poarta Viitorului, soldate cu mai multe cornere la rând. Florinel Coman trage în bară direct din corner, iar apoi Ovidiu Popescu trimite o bombă pe lângă.

UPDATE: În minutul 16, Ianis Hagi trage pe lângă poartă.

UPDATE: În minutul 14, Gică Hagi operează prima schimbare, pentru a reorganiza echipa în urma eliminării lui Ghiță. Iese Mățan și intră fundașul Boboc. 

UPDATE: În minutul 5, FC Viitorul a rămas în zece oameni, după ce fundașul central Virgil Ghiță a primit roșu direct, pentru fault din postura de ultima apărător la Florinel Coman. Anterior, FCSB avusese o mare ocazie, prin Rusescu, dar Lopes a respins din apropierea liniei porții.   

UPDATE:
Partida a început.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii