Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europa League FC Viitorul a jucat la Ovidiu cu Vitesse Arnhem. Gazdele au condus cu 2-0, dar meciul s-a terminat egal! (galerie foto)

ro

26 Jul, 2018 18:00 1847 Marime text
FC Viitorul, campioana României din sezonul 2017/2018, dispută astăzi, pe stadionul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, manșa întâi din dubla întâlnire cu echipa olandeză Vitesse Arnhem.

Partida  contează pentru turul doi preliminar al Europa League.   

În turul întâi preliminar, FC Viitorul a eliminat echipa luxemburgheză Racing FC Union, după 2-0 în deplasare și 0-0 la Ovidiu.

Echipele de start:

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi): Cojocaru -Lima, Țîru, Mladen, de Nooijer - V. Achim, T. Băluță, Vînă - I. Hagi, Drăguș, Mățan.

Rezerve: Buzbuchi - Artean, R. Boboc, A. Ciobanu, Houri, Luchin, Voduț.

Vitesse (antrenor, Leonid Slutski): Eduardo - Karavaev, Thelander, Clarke-Salter, Buttner - Foor, Serero - Linssen, Bruns, Beerens – Matavs.

Rezerve: Pasveer - Bero, Clark, Darfalou, Gong, Karami, van der Werff.

Sursa foto: FC Viitorul

UPDATE: Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2 (Drăguș 44, 49 / Matavs 53, Linssen 72).

UPDATE:
În minutul 90, oaspeții ratează încă o dată înscrierea golului trei.

UPDATE: Finalul de meci este marcat de o ploaie torențială. 

UPDATE: Mai multe ocazii ale lui Vitesse în minutul 83, FC Viitorul scapă de golul trei. La oaspeți se produce o nouă schimbare, Bero în locul lui Foor.  

UPDATE: După doar șapte minute de când a intrat pe teren, Artean este eliminat, primind direct roșu, pentu un fault. FC Viitorul joacă finalul de meci în inferioritate numerică. 

UPDATE: În minutul 77, Houri trage de la marginea careului, dar e numai corner. 

UPDATE: În minutul 72, Vitesse egalează, prin Linssen. Imediat, Gică Hagi face o dublă schimbare: Artean în locul lui Drăguș și Luchin în locul lui Lima. 

UPDATE: În minutul 70, Ianis Hagi și Achim nu reușesc să puncteze din careu.

UPDATE: Prima schimbare la Vitesse, iese Bruns și intră Gong, în minutul 68.

UPDATE: În minutul 66, Vitesse ratează egalarea, Cojocaru respingând la șutul lui Matavs din careu.  

UPDATE:
În minutul 53, oaspeții reduc din diferență, prin Matavs, cu capul, din centrul careului, 2-1!

UPDATE: FC Viitorul face 2-0 în minutul 49, marcator același Drăguș! Tânărul de 19 ani a trimis în poartă tot cu capul, după o minge trimisă de Achim.

UPDATE: A început repriza a doua.

UPDATE: Arbitrul a fluierat finalul primei reprize. Viitorul conduce cu 1-0 (Drăguș 44), în urma unui joc bun. 

UPDATE: În prelungirile primei reprize, portarul Cojocaru intervine foarte bine la mingea trimisă din lovitură liberă de Buttner. 

UPDATE: În minutul 44, FC Viitorul a deschis scorul! Houri a centrat de pe stânga, iar Drăguș a trimis balonul cu capul în poartă, de la 6 metri.

UPDATE: Mare ocazie a Viitorului în minutul 37! Drăguș a tras în portar de la 10 metri! În minutul 39, gazdele au cerut penalty, acuzând că un jucător al lui Vitesse a comis henț în careu! 

UPDATE: În minutul 33, Vînă are o acțiune frumoasă la marginea careului, dar trage pe lângă. La cealaltă poartă, mingea a fost trimisă cu capul puțin alături de Matavs.  

UPDATE: În minutul 30, FC Viitorul face prima schimbare, Houri în locul lui Mățan, care nu mai poate continua meciul, din pricina unei accidentări. Problema medicală pare serioasă, tânărul Viitorului fiind scos de pe teren pe targă. 

UPDATE: După o primă ocazie a olandezilor, când mingea a trecut periculos prin fața porții, s-a arătat periculoasă și FC Viitorul, prin Drăguș și Vînă. 

UPDATE: Meciul a început.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii