Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Festivitate de premiere, la CSS1 Constanţa, pentru gimnasta Andreea Preda, campioană europeană

ro

08 Mar, 2021 09:58 4345 Marime text

Gimnasta Andreea Preda, de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa, a realizat performanţa de a cuceri două medalii la Campionatul European de la Mersin (Turcia), în concursul junioarelor: aur cu echipa şi bronz la bârnă.

Performanţele deosebite ale sportivei care locuieşte în comuna constănţeană Costineşti sunt reliefate şi astăzi, într-o festivitate de premiere la CSS1 Constanţa.

Andreea Preda îi are ca antrenori la club pe Petruța Marcu și Cătălin Meran, iar coregraf este Mihaela Lintzmaier.
 
Din corpul tehnic al loturilor României prezente la Mersin (senioare şi junioare) au făcut parte și doi antrenori de pe litoral, Nicolae Forminte (CS Farul) şi Cătălin Meran (CSS1), alături de: antrenori - Liliana Cosma, Florin Cotuțiu, Cristian Moldovan, Lăcrămioara Moldovan, Lucian Sandu, Gina Gogean; staff medical - Răzvan Marcu și Constantin Avramescu; arbitre - Adela Popa și Daniela Trandafir.

Andreea Preda se pregăteşte de un an şi trei luni la lotul de la Deva.

Aflată în acest moment în pregatire la lot, gimnasta campioană nu este prezentă la festivitate, fiind reprezentată de mama sa.

La acțiunea de la CSS1 Constanța au mai fost prezenți Maria - Magdalena Rusu, George Mircioi (directorul, respectiv directorul adjunct al CSS1), Gabriel Georgescu, inspector școlar pentru educație fizică în cadrul ISJ Constanța, Petruța Marcu și Cătălin Meran, dar și reprezentanții Decathlon, George Ilie si Ionelia Mocanu.

Mai multe imagini puteți vizualiza în „Galeria foto”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii