Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga a 3-a Farul Constanța II, meci important. „Marinarii“ au posibilitatea să urce pe loc de baraj

ro

22 Apr, 2022 00:00 1686 Marime text
 

 
  • A treia în clasament, echipa de pe litoral întâlnește pe teren propriu a doua clasată, care are un punct avans.
 
Cele două reprezentante ale județului Constanța în seria a treia a Ligii a 3-a la fotbal, Farul Constanța II și Gloria Albești, susțin, vineri, 22 aprilie, meciurile din etapa a patra a turneului play-off, respectiv play-out.
 
Pe locul trei în play-off, Farul II (antrenori, Sorin Rădoi și Stere Banoti) întâlnește pe teren propriu, în complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 17.00, a doua clasată, SC Popești Leordeni, care are un singur punct în fața „marinarilor“. Astfel că aceștia pot urca pe loc de baraj după această partidă.  
 
În play-off, se joacă tur - retur - tur, după care, la final, echipele clasate pe primele două locuri vor susține în manșe semifinale (tur - retur), meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 2. Adversarele vor fi echipele de pe pozițiile 1 și 2 din seria a patra a Ligii a 3-a. Câștigătoarele celor două semifinale își vor disputa finala (în dublă manșă), iar echipa care va avea câștig de cauză va promova în eșalonul secund.
 
În acest moment, clasamentul din play-off în seria a treia este: 1. CS Afumați - 51p, 2. SC Popești Leordeni - 41p, 3. Farul II - 40 p (două victorii și un egal, golaveraj 5-3), 4. Agricola Borcea - 34p. Celălalt meci de vineri este Agricola Borcea - CS Afumați și începe la ora 12.00. 
 
Aflată pe locul întâi în play-out, Gloria Albești (antrenor, Vasile Enache) joacă în această etapă pe teren propriu cu Recolta Gheorghe Doja (locul trei), de la ora 17.00. După trei etape, clasamentul arată astfel: 1. Gloria Albești - 34p (două victorii și o înfrângere, golaveraj 7-5), 2. FC Voluntari II - 32p, 3. Recolta Gheorghe Doja - 27p, 4. Înainte Modelu - 24p, 5. CSM Fetești - 15p, 6. ACSM Oltenița - 4p. Vineri, se mai joacă FC Voluntari II - Înainte Modelu (de la ora 13.00) și ACSM Oltenița - CSM Fetești (de la ora 17.00).  
 
În play-out, se dispută meciuri tur - retur, iar la final cel mai slab loc opt dintre cele zece serii și ocupantele locurilor 9 și 10 vor retrograda direct în Liga a 4-a.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța  
 
Citește și:
 
Farul II - egal în deplasare, Gloria Albești - eșec sever pe teren propriu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii