Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderii clasamentului Tomitanii, victorii pe linie şi la turneul de la Constanţa al întrecerii naţionale de rugby în 10 Under-18

ro

15 Apr, 2018 17:24 2616 Marime text
Stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa a găzduit, astăzi, turneul patru din întrecerea naţională de rugby în 10 rezervată categoriei de vârstă de până în 18 ani, zona Muntenia.
 
Lider în clasament înaintea turneului, echipa Tomitanii Constanţa (antrenor, Cristian Cojocaru; manager, Răzvan Bota) a câştigat din nou toate partidele şi se menţine, detaşat, pe prima poziţie.
 
Rezultatele înregistrate de Tomitani au fost: 43-0 cu PCE Ilfov (gazdele au punctat din şapte eseuri şi patru transformări), 33-7 cu CTTV Galaţi (cinci eseuri şi patru transformări) şi 52-0 cu CS Parohial „Ştefan cel Mare şi Sfânt“ (opt eseuri şi şase transformări).
 
Tomitanii au abordat turneul de la Constanţa cu următorul lot de jucători: Constantin Lungu, Mihăiţă Ghilan, Florian Ciocoiu, Alexandru Popa, Adelin Zaharia, Alexandru Nicolae, Andrei Cabason, Cosmin Bălan, Ion Sacară, Robert Plavă, Daniel Hreceniuc, Marian Costache, Sebastian Veru şi Laurenţiu Pocovnicu.

În continuare, se mai dispută două turnee, la Galaţi (duminica viitoare) şi la Bucureşti, după care urmează turneul final.

Turneul de la Galaţi este programat la o zi după ce echipa de seniori a Tomitanilor joacă, la Constanţa, derby-ul din Divizia Naţională de seniori, cu Gloria Buzău (sâmbătă, de la ora 10.00, pe stadionul „Mihai Naca“). După acest meci, delegaţia de rugby în 10 Under-18 a Tomitanilor pleacă la Galaţi.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii