Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderii clasamentului Tomitanii Constanţa joacă duminică la Constanţa în DNS. Se anunţă spectacol!

ro

10 Mar, 2018 00:00 2572 Marime text
Echipa masculină de rugby Tomitanii Constanţa susţine duminică, 11 martie, primul meci din returul Diviziei Naţionale de seniori, contând pentru etapa a opta. Lideri în clasament, cu 30 de puncte (cu cinci mai mult decât a doua clasată), jucătorii pregătiţi de Cristian Cojocaru întâlnesc la Constanţa, pe stadionul „Mihai Naca“, de la ora 11.00, Bucovina Suceava, formaţie aflată pe locul şapte (penultimul), cu opt puncte.
 
În tur, Tomitanii s-au impus cu 34-20. Ei sunt favoriţii cerţi ai meciului de duminică, cu atât mai mult cu cât, faţă de tur, au reuşit câteva achiziţii importante, cinci dintre rugbyşti provenind de la echipe din Superligă: Alberto Tutunea (linia I), Ionuţ Macoveanu (linia II) şi Codrin Bercu (centru), toţi de la CSM Bucureşti, Ionuţ Cătălin Zârnea (linia I), de la Timişoara Saracens şi Cristian Diniş Vârtic (fost la CSM Știinţa Baia Mare). Un alt transfer este cel al lui Mădălin MIhalache (mijlocaş la grămadă), revenit la echipă. În ultima parte a pregătirii, Tomitanii au efectuat un stagiu comun la Constanţa cu CSM Bucureşti, încheiat cu o partidă de verificare.
 
Nou promovată, formaţia de pe litoral, care are şase victorii şi o înfrângere în şapte partide jucate în DNS, este revelaţia competiţiei. La meciul cu Bucovina Suceava, intrarea spectatorilor este liberă. La pauză, se organizează un concurs cu premii, iar atmosfera va fi întreţinută de trupa de majorete. „Îi invităm în număr cât mai mare la stadion pe iubitorii rugby-ului. Va fi o partidă frumoasă, iar cei care vor veni nu vor regreta“, a declarat Cristian Cojocaru.
 
Celelalte partide ale etapei se dispute pe 17 martie, după programul: CS U AV Arad - CS Năvodari (ora 10.00), RC Bârlad - Ştiinţa Petroşani (10.00) şi RCM Galaţi - Gloria Buzău (14.00). Clasament: 1. Tomitanii - 30p, 2. Gloria Buzău - 25p, 3. CS Năvodari - 24p, 4. RC Bârlad - 20p, 5. Ştiinţa Petroşani - 15p, 6. RCM Galaţi - 11p, 7. Bucovina Suceava - 8p, 8. CS U AV Arad - 5p.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii