Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lideri detaşaţi Tomitanii şi restul lumii, în Campionatul Naţional de rugby în 7 Under-19

ro

03 May, 2016 00:00 3401 Marime text


Echipa de rugby Tomitanii Constanţa care evoluează în Campionatul Naţional de rugby în 7 Under-19 a realizat iar victorii pe linie în competiţie. A fost etapa a şasea (antepenultima) din sezonul regular şi s-a jucat la Bucureşti, Tomitanii (antrenor, Cristian Cojocaru) câştigând toate meciurile la zero: 52-0 cu SCM Piteşti, 42-0 cu echipa Colegiului Naţional „Aurel Vlaicu“ Bucureşti şi 31-0 cu RC Griviţa Bucureşti.

Următoarea etapă e la Piteşti

Cu 87 de puncte, formaţia constănţeană e lider detaşat în clasament, echipa de pe poziţia secundă având numai 36 de puncte. În aceste condiţii, la turneul final, care se va juca la Bârlad, pe 28 mai, Tomitanii vor accede de pe prima poziţie. În această fază a competiţiei, vor evolua şase echipe (primele trei clasate în cele două zone ale campionatului). 

Constănţenii vor susţine penultima etapă din sezonul regular la Piteşti, vineri, de la ora 13.00, iar Cristian Cojocaru va trimite în teren rugbyşti utilizaţi mai puţin până acum. „Vom folosi mai mulţi jucători care nu au evoluat pe tot parcursul competiţiilor de rugby în 7 şi rugby în 15, pentru a căpăta experienţa întrecerii”, a spus Cristian Cojocaru. 

Duminică, meci la Constanţa cu CSS Bârlad

Duminică, 8 mai, stadionul „Mihai Naca” va găzdui, de la ora 13.00, meciul din etapa a noua a Campionatului Naţional Under-20 Tomitanii - CSS Bârlad. Este ultima partidă a gazdelor din sezonul regular, în continuare constănţenii urmând a juca în semifinale, pe terenul formaţiei ATSRCMUV Timişoara. Finalele mică şi mare vor avea loc apoi la Bucureşti. În acest moment, clasamentul este următorul: 1. CSA Steaua Bucureşti - 34p, 2. ATSRCMUV Timişoara - 23p, 3. Tomitanii Constanţa - 15p, 4. CSS Bârlad - 6p, 5. CSO Pantelimon (formaţie care s-a retras din campionat) - -2p. În această întrecere, Tomitanii evoluează covârşitor  cu jucători mai mici ca vârstă decât adversarii. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii