Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lider în Liga a 3-a, Farul Constanța II întâlnește a doua clasată, Agricola Borcea

ro

01 Oct, 2021 00:00 2408 Marime text
 

 
  • Farul Constanța II conduce ierarhia cu punctaj maxim, câștigând toate cele cinci meciuri jucate până acum. 
 
Etapa a șasea a Ligii a 3-a de fotbal, seria a treia, programează, vineri, 1 octombrie, întâlnirea dintre primele două clasate, Farul Constanța II și Agricola Borcea.
 
Meciul se joacă pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanța, de la ora 15.00. Satelitul Farului conduce în ierarhie cu punctaj maxim, în timp ce formația călărășeană are patru victorii și un egal în cinci meciuri. „Cele două formații sunt despărțite de două puncte în vârful clasamentului, astfel că se anunță un meci extrem de interesant“, se arată pe site-ul oficial al Farului.
 
Farul II s-a mai aflat până acum în acest sezon în situația ca, din postura de lider al clasamentului, să întâlnească echipe de pe locuil doi, în etapa a patra, când s-a duelat, tot la Constanța, cu SC Popești Leordeni, cele două formații având punctaj maxim înaintea meciului. Confruntarea s-a încheiat atunci cu victoria formației constănțene, scor 2-0.
 
În runda a cincea, cealaltă reprezentantă a județului Constanța în seria a treia a Ligii a 3-a, Gloria Albești, joacă tot vineri, 1 octombrie, de la ora 17.00, în deplasare cu Înainte Modelu, în timp ce a treia partidă programată vineri este SC Popești Leordeni - CSM Fetești. Sâmbătă, de la ora 17.00, se joacă restul meciurilor etapei, Recolta Gheorghe Doja - ACSM Oltenița și FC Voluntari II - CS Afumați.
 
Clasament: 1. Farul II - 15p (golaveraj 13-2), 2. Agricola Borcea - 13p, 3. SC Popeşti Leordeni - 12p, 4. Gloria Albeşti - 9p (5-4), 5. CS Afumaţi - 8p, 6. Înainte Modelu - 7p, 7. FC Voluntari II - 3p, 8. Recolta Gheorghe Doja - 3p, 9. CSM Feteşti - 3p, 10. ACSM Olteniţa - 0p.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Farul Constanța

 
Citește și:
 
Gloria Albeşti a învins în deplasare ACSM Olteniţa şi e pe locul patru în Liga a 3-a
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii