Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţia pentru marca şi palmaresul FC Farul, suspendată momentan SSC Farul - „Luptăm până la capăt! Ne vrem identitatea înapoi!“

ro

28 Mar, 2018 00:00 3211 Marime text
Suspansul se menţine în ce priveşte destinaţia semnelor identitare ale FC Farul. Prima licitaţie pentru vânzarea acestora, de pe 19 decembrie 2017, nu a avut un câştigător, după ce Eugen Pâlcu nu a achitat în termenul legal suma de 904.450 de lei plus TVA, iar cea de-a doua licitaţie, care ar fi trebuit să se desfăşoare pe 27 martie a.c., a fost suspendată până la hotărârea Adunării Creditorilor, după cum a informat CC INSOL SPRL, lichidatorul judiciar al FC Farul.
 
„La sediul lichidatorului judiciar a fost înregistrată în conformitate cu dispoziţiile cuprinse în caietul de sarcini şi în regulament o ofertă de achiziţionare a mărcii (culori, siglă) şi palmaresul debitoarei. Lichidatorul judiciar va proceda la convocarea Adunării Creditorilor în vederea prezentării ofertei“, se arată în notificarea de pe 23 martie a CC INSOL SPRL.
 
La prima licitaţie, a participat şi SSC Farul Constanţa, echipa de fotbal înfiinţată în vara anului 2016 de fanii constănţeni pentru a menţine în viaţă spiritul farist. Vicelidera seriei secunde a Ligii a 3-a s-a înscris şi pentru a doua licitaţie şi se consideră cea mai în măsură să deţină marca FC Farul. Fanii au demarat o amplă campanie de strângere de fonduri, deschizând şi un cont în care se pot face donaţii pentru sigla, palmaresul şi culorile FC Farul (RO14 RZBR 0000 0600 1913 1742). Cei de la SSC Farul sunt hotărâţi să nu se oprească până când nu vor obţine semnele identitare ale defunctului club de fotbal.
 
„Stimaţi suporteri, mesajele voastre de susţinere pentru Suporter Spirit Club Farul Constanţa, apărute ca urmare a suspendării procedurii de licitaţie a semnelor identitare ale FC Farul, ne-au impresionat şi responsabilizat! Am fost mişcaţi de trăinicia sentimentelor voastre pentru culorile alb şi albastru şi de ataşamentul pe care, după dispariţia FC Farul, l-aţi redirecţionat către echipa suporterilor farişti. La fel cum ne-au impresionat şi eforturile pe care le faceţi pentru strângerea de fonduri în vederea achiziţionării acestora. Ca şi dvs., şi noi suntem posesorii unor amintiri fizice din diferite perioade ale istoriei FC Farul şi ştim cât de greu ne-ar fi să ne despărţim de ele. Aşa cum am afirmat şi cu alte prilejuri, sperăm ca toate aceste comori, mai mari sau mai mici, să se regăsească într-un muzeu dedicat istoriei Farului şi susţinătorilor acestui club de legendă. Vă asigurăm că facem tot ce ne stă la dispoziţie pentru a recupera semnele identitare ale clubului fanion al Dobrogei, iar în prezent, Compartimentul Juridic şi conducerea executivă se concentrează pentru rezolvarea acestui aspect. Luptăm până la capăt! Ne vrem identitatea înapoi! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată într-un comunicat al SSC Farul.

A doua licitație ar fi trebuit să aibă loc așadar ieri, însă ea a fost suspendată momentan, în urmă cu cinci zile. Din câte se pare, la acea dată, caietul de sarcini fusese cumpărat doar de SSC Farul, care, luni, în ciuda faptului că nu s-a mai ținut licitația, ar fi făcut o ofertă și ar fi depus dosarul pentru licitație, laolaltă cu o contestație.     

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii