Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legenda Peter Aerts, pe litoral Keru Kento îi are pe Mădălin Crăciunică şi pe Cosmin Mărcuţă în gala Superkombat de la Mamaia (galerie foto)

ro

09 Jul, 2016 00:00 3837 Marime text
CS Keru Kento Constanţa va avea doi luptători la gala Superkombat care se va desfăşura la Mamaia, pe 30 iulie, la baza Idu. Este vorba de Mădălin Crăciunică (22 de ani) şi de Cosmin Mărcuţă (21 de ani). 
 
Dacă primul are mai multe partide în promoţia condusă de Eduard Irimia, înregistrând şi victorii, Mărcuţă va debuta cu această ocazie la Superkombat. Mădălin Crăciunică se va duela la categoria -71 kg cu Robert Stoica, de la Respect Gym Găeşti.
 
„Mădălin este favorit în această partidă. În ce-l priveşte pe Cosmin, ne vom pronunţa asupra şanselor sale după ce vom afla se adversar va avea“, a declarat antrenorul celor doi luptători constănţeni, Lucian Stoicoci. La gala de la Mamaia va fi prezent, ca invitat special, şi olandezul Peter Aerts, o legendă a kickboxing-ului mondial, de trei ori campion al lumii.

Remarcaţii lui Lucian Stoicoci

În localitatea constănţeană Lazu s-a desfăşurat Cupa Kero Kento K-1, la care au participat 137 de sportivi, de la 17 cluburi din municipiul şi judeţul Constanţa şi din ţară. „Meciurile au atins un nivel tehnic foarte bun, cam ca la Campionatul Naţional. În cadrul a 67 de partide au concurat sportivi la toate categoriile de vârstă. De la Keru Kento îi remarc pe toţi luptătorii şi în mod special pe Andrei FrunzăIonuţ Cardaş şi Laurenţiu Gavril. Mi-au plăcut mult şi evoluţiile unei fete de 13 ani şi 52 de kilograme de la Alistar Bucureşti, Andreea Cebuc. Aceasta a câştigat înainte de limită ambele partide disputate, prima contra unei luptătoare de 13 ani şi 58 de kilograme, al doilea contra unei fete de 18 ani şi 52 de kilograme“, a spus Lucian Stoicoci, care a avut 44 de sportivi în concurs.

„Dacă vrei cu adevărat, poţi!”

În meciul surpriză al galei s-au întâlnit veteranii Valeriu Ariton (Sakura Constanţa) şi Marcel Jipeanu (CS Năvodari), ambii pregătind sportivi la cluburile lor. Decizia a fost meci egal. „S-au înfruntat în ring, pe reguli de K-1, doi foşti sportivi de excepţie, unul provenind din box (Jipeanu), iar celălalt din Karate Kyokushinkai (Ariton). Au demonstrat tuturor că, indiferent de vârstă, preocupări sau obstacole, dacă vrei cu adevărat, poţi!”, a precizat Lucian Stoicoci.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii