Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legenda K-1 şi vedeta din „Terminator 3“ Poze, autografe şi petrecere la Mamaia, astăzi, cu Bonjasky şi Kristanna Loken

ro

31 Jul, 2015 00:00 2718 Marime text
Fostul mare luptător Remy Bonjasky şi actriţa Kristanna Loken, din „Terminator 3“, vor susţine o sesiune de autografe şi poze, astăzi, de la ora 16.00, pe plaja La Cucaracha din Mamaia, acolo unde va avea loc şi cântarul oficial al luptătorilor Superkombat, iar totul va continua cu o petrecere la care vor lua parte şi peste 300 de turişti, intrarea fiind liberă.

Cei 28 de sportivi care vor urca în ring la gala Superkombat, programată sâmbătă, de la ora 20.00, la Piaţeta Cazino din Mamaia, vor avea de înfruntat prima probă înaintea celor 14 lupte profesioniste de sâmbătă, cea a cântarului. „Pentru mine, e cel mai important moment dinaintea unui meci, pentru că nu doar scăpăm de tensiunea cu kilogramele, ci avem şi un duel psihologic cu adversarul nostru. Contează enorm pentru o luptă să câştigi această primă confruntare“, a declarat campionul mondial Andrei Stoica, acesta urmând să îşi apere, sâmbătă, titlul mondial în faţa olandezului Fred Sikking.

„Pe lângă cântarul oficial, vom avea parte şi de o sesiune de poze şi autografe cu Bonjasky şi Kristanna Loken. Sportivii vor merge la odihnă după cântar, însă pe plajă va continua o petrecere la care vor lua parte şi cele două celebrităţi, staff-ul Superkombat şi turiştii aflaţi acolo, mulţi dintre ei, străini sosiţi special pentru eveniment“, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.
Astăzi, de la ora 21.00, luptătorii vor fi prezentaţi oficial în Piaţeta Cazino din Mamaia, acolo unde, mâine, se va disputa al patrulea Superkombat World Grand Prix al anului. Biletele costă 50 de lei. Gala, care va începe de la ora 20.00, va fi transmisă în direct în România de Sport.ro şi la nivel internaţional, în 93 de ţări, de Eurosport.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii