Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laurenţiu Cobzaru, Costel Mazâlu şi prietenii lor au alergat la maratonul cu scop umanitar Galaţi - Cuca (galerie foto)

ro

19 Aug, 2019 00:00 2224 Marime text
Un maraton în scop umanitar, organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru (poliţist militar de la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan“) şi Costel Mazâlu (de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila), s-a derulat în judeţul Galaţi, din municipiu până la comuna Cuca.
 
Laurenţiu Cobzaru, Costel Mazâlu şi prietenii lor care li s-au alăturat în acest demers sportiv au avut ca scop să aducă în atenţie cazul unui tânăr de 15 ani din Galaţi, Daniel, care se confruntă cu mari probleme de sănătate, care necesită terapii şi tratamente în străinătate.
 
„Alergarea pe care am făcut-o către comuna Cuca a fost una de promovare, să ducem un mesaj către opinia publică şi să popularizăm şi evenimentele sportive care vor urma, în sprijinul lui Daniel. Cu această ocazie, am promovat şi judeţul Galaţi. Mulţumim tuturor prietenilor care au alergat alături de noi şi celor care ne-au sprijinit în acest maraton. Poate, cu puţin noroc, oamenii vor înţelege ce înseamnă să dăruieşti. «Fii tu un erou!» pentru noi asta înseamnă: Sprijin, Speranţă, Şansă la viaţă!“, a declarat Laurenţiu Cobzaru.
 
Cei care vor şi pot să-l ajute pe Daniel au la dispoziţie două conturi bancare deschise în acest scop la BCR, pe numele Pungan Florin: RO20RNCB0141081165290002 (lei) şi RO63RNCB0141081165290004 (euro).
 
Fan înrăit al exerciţiului fizic şi al alergării, caporalul gălăţean Laurenţiu Cobzaru este cunoscut şi pentru numeroasele sale curse în scop caritabil. A participat la multe întreceri şi la Mamaia, şi în judeţul Constanţa, cum ar fi cursa Galaţi - Constanţa din 2017 (în cinstea Zilei Naţionale a României), „Maratonul Nisipului“, „Autism 24h Marea Neagră“, „Black Sea 10K“, Trichallenge sau „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră“.
 
Sursa foto: Facebook (Laurențiu Cobzaru)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii