Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lacrimi la mormântul lui Sevastian Iovănescu „Ai fost un gladiator al fotbalului, dar moartea te-a driblat uşor“ (galerie foto)

ro

30 Mar, 2015 00:00 6773 Marime text
Ieri s-au împlinit cinci ani de la plecarea dintre cei vii a fostului mare fotbalist, antrenor şi preşedinte al FC Farul, Sevastian Iovănescu. Acesta a decedat la numai 56 de ani, lăsând în urma sa îndureraţi pe veci o mulţime de oameni care l-au iubit şi apreciat. „Bebe“ Iovănescu îşi doarme somnul de veci în Cimitirul Palas din Constanţa, acolo unde, sâmbătă, au avut loc slujba de pomenire şi comemorarea marelui dispărut.

„Ai fost un gladiator al fotbalului, dar moartea te-a driblat uşor, zdrobindu-ţi şi sufletul tău cald, duios, pe care îl dăruiai tuturor. Rămânem toată viaţa un suspin! Fiica, soţia, familia“, stă scris la mormântul lui Sevastian Iovănescu, unde cei apropiaţi au pus şi o minge de fotbal, din marmură. La momentul comemorativ de la cimitir, membri ai familiei, dar şi prieteni, printre care fostul vicepreşedinte al FC Farul, Robert Avramescu, au evocat la cimitir personalitatea şi calităţile morale deosebite graţie cărora Iovănescu era atât de iubit. „Un înger care a zburat prea devreme. Dumnezeu să te odihnească în pace, tătuţu! Ne este tare dor de tine! Te vom iubi veşnic!”, este îndurerată Alexandra, văduva regretatului Bebe Iovănescu.

Plecată cu CSU Neptun Constanţa la Cluj, unde, ieri, a susţinut meciul cu echipa locală, din Liga Naţională, fiica fostului mare jucător, handbalista Alexandra Iovănescu, a postat pe pagina personală de Facebook textul „Au trecut cinci ani de când nu mai eşti cu noi şi mi-ai lăsat un gol în suflet. Vei fi veşnic în inima mea!“, însoţită de o fotografie a sa alături de ilustrul său tată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nadia Jana Ticu 30 Mar, 2015 09:29 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !