Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La meciul cu CS Dinamo II, baschetbaliştii de la Athletic Constanţa strâng fructe pentru copiii de la Centrul de Plasament „Ovidiu“

ro

02 Feb, 2017 00:00 1664 Marime text
Echipa de baschet masculin BC Athletic Constanţa se implică din nou într-o acţiune de suflet, dedicată copiilor nevoiaşi. Astfel, spectatorii care vor veni la partida cu Dinamo II, de la Sala Sporturilor, sunt îndemnaţi să aducă fructe, care le vor fi oferite apoi copiilor de la Centrul de Plasament „Ovidiu“ din Constanţa. 
 
Meciul BC Athletic - Dinamo II se joacă duminică, 5 februarie, de la ora 15.00, şi este ultimul susţinut pe teren propriu de gazde în sezonul regulat al Ligii 1. „Jucăm baschet pentru fructe. Susţinem un stil de viaţă sănătos, aşa cum am făcut-o şi o facem în programul «Sănătate prin sport», şi jucăm baschet pentru un stil de viaţă sănătos. Jucăm baschet pentru fructe! Pe care le vom strânge împreună la meci, vom umple coşurile cu fructe şi le vom duce mai departe copiilor de la Centrul de Plasament «Ovidiu» din Constanţa, care, nu de puţine ori, ne-au susţinut din tribune. Jucăm pentru ei, iar toţi cei din tribune o vor face pentru ei! Noi punem mingea în coş, voi puneţi fructele în coş! Biletul la meciul de duminică sunt fructele! Ia-ţi bilet şi hai la meci! Fructe pentru baschet!“, li s-au adresat cei de la BC Athletic iubitorilor constănţeni de baschet şi de sport în general.

Calcule numai pentru victorie

Cu o zi înainte de partida cu Dinamo II a primei echipe, formaţia Under-18 a BC Athletic va juca în deplasare, de la ora 12,30, cu Phoenix LPS Galaţi, într-un meci contând pentru faza semifinală a Campionatului Naţional. Contra lui Dinamo II, BC Athletic nu ia în calcul decât succesul. „Un meci în care toate calculele noastre sunt numai pentru victorie!“, spun reprezentanţii echipei constănţene. 
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii