Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La masculin, în Crosul Olimpic Galați s-a impus un militar, Laurențiu Cobzaru (galerie foto)

ro

16 Jun, 2019 14:56 3547 Marime text
S-a derulat și ediția 2019 a Crosului Olimpic Galați.
 
Secțiunea masculină l-a avut câștigător pe militarul gălățean Laurențiu Cobzaru, polițist militar (cu gradul de caporal) la Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta Smârdan.

Laurențiu Cobzaru a fost urmat pe podium de Culai Voicu și Alexandru Mitrofan.
 
La fete, s-a impus Mihaela Movilă, celelalte două poziții de pe podium fiind ocupate de Rebeca Stan și Anda Vieru.
 

Felicitari tuturor copiilor, sportivi si amatori, felicitari Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Galati pentru organizare. Multumim din inima pentru invitatie, Anamaria Vasiliu si Daniela Atipov. Momente frumoase si dragi alaturi de prieteni. Felicitari tuturor! Doresc sa il felicit și pe Iulian Melniciuc, care a ales sa alerge alaturi de sora lui. Il felicit pentru ca el este campionul al acestui eveniment. Cu respect din toata inima, a postat pe Facebook Laurențiu Cobzaru.

 
Militarul gălățean, Anca Zainea (de la Jandarmeria Brăila) și Costel Mazâlu (ISU Brăila) au alergat la Crosul Olimpic Galați și în scop caritabil, în vedeera sprijinirii Sarei Davei, o fetă de 15 ani, elevă a Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş“ din Tecuci, care se confruntă cu probleme de sănătate.
 
Donaţii în acest caz se pot face şi în contul deschis la Banca Transilvania pe numele David Sara, IBAN: RO56BTRLRONCRT0492459501.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii