Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La gala OSS Fighters, de la Mamaia, luptătorul Alex Filip va disputa ultimul său meci

ro

16 Jun, 2021 15:03 5110 Marime text
 
 
  • Dintre luptătorii români, pe lângă Alex Filip, nu vor lipsi din ring nici Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv sau Cristian Ristea.
 
 
Luna viitoare, pe 16 iulie, în piațeta Cazino din Mamaia va avea loc ediția a șasea a galei de sporturi de contact OSS Fighters.
 
Vor urca în ring luptători redutabili, atât din țară, cât și străinătate, din România nelipsind Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv, Cristian Ristea sau constănțeanul Alex Filip, de la clubul Sharks Gym, care va disputa cu această ocazie ultima sa partidă.  
 

A șasea ediție a OSS Fighters va avea loc pe data de 16 Iulie la Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia.
 
Cei mai buni luptători din România și din străinătate, printre care Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv, Cristian Ristea și lista poate continua se vor înfrunta intr-un fight card de excepție ce va conține 11 lupte incendiare printre care și un meci de arte marțiale mixte.
 
Luptătorul constanțean Alex Filip va lupta pentru ultima oară in România și va disputa ultimul meci in fata propriului public in fata unui adversar redutabil.
 
Gala va fi transmisă in direct de DIGI Sport începând cu ora 20.00.
 
Biletele sunt disponibile cu prețul de 250 de lei locul la masa VIP și 60 de lei locul la scaune! Ambele variante includ testul rapid Covid 19 inclus in prețul biletului, este mesajul promoției OSS Fighters.  
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Alex Filip)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii