Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La gala de la Ploieşti, „Colosseum Tournament“, va lupta şi Cristian „The Legend“ Stoica

ro

14 Jun, 2017 00:00 5933 Marime text
„Collosseum Tournament“, gala explozivă de la Ploieşti, care se va desfăşura pe stadionul „Ilie Oană“, sâmbătă, 17 iunie, are pe afiş şi cinci luptători constănţeni: Adrian Roşca, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa (antrenor, Samir Regep), Mădălin CrăciunicăCosmin Mărcuţă, de la Keru Kento Constanţa (antrenor, Lucian Stoicoci), Costin Mincu, de la Tai Shin Do Gym Academy Bucureşti (antrenor, Florin Mina), Liviu Iancu, de la Kickbox Ursoi Constanţa (antrenat de colectivul asociaţiei sportive), şi Cristian „The Legend“ Stoica, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa (antrenor, Marcel Ilaşcu).
 
„Am avut onoarea de a fi inclus pe ultima sută de metri în cea mai mare gală de kickbox din această vară. Mulţumesc, Stelu Felix şi Gabriel Georgescu, pentru şansa oferită. Voi lupta cinci reprize pentru centura pusă în joc de Colosseum Tournament“, a declarat Cristian Stoica, un luptător de 25 de ani, care are două victorii în trei meciuri susţinute în promoţia Superkombat.
 
Liviu Iancu a fost selecţionat pentru „Colosseum Tournament“ în urma evoluţiilor sale deosebite din ultima perioadă, care au culminat cu meciul de la Mamaia, de la gala Urban Legend, în care l-a învins prin abandon în repriza a doua, la categoria -67 kg, pe Adrian Sandu. Promotorul Urban Legend, Mihai Isop, a inclus această partidă printre întâlnirile „explozive“ ale galei. 

Tot pe 17 iunie, va urca în ring un alt luptător constănţean, cunoscutul Alex Filip, care va evolua la gala Kickboxing Bellicum, de la Campione d'Italia, o comună italiană din provincia Como, regiunea Lombardia, şi o exclavă a Italiei în cantonul Ticino din Elveţia. Alex, care are și el meciuri în Superkombat, urma să-l întâlneasă pe spaniolul Imanol Rodriguez, însă acesta nu va mai putea lupta, după ce a suferit o accidentare gravă.  

„Nu pot să cred ... sunt profund marcat și îngrijorat pentru vestea pe care am primit-o de dimineață (n.r. ieri)! Imanol Rodriguez, sportivul cu care trebuia să lupt sâmbătă, a suferit în acest weekend un KO, în urma căruia a necesitat o intervenție chirurgicală la cap și este în comă ... voi întâlni alt adversar, nu știu încă cine va fi, dar mai puțin contează asta acum, când Imanol este în starea în care este!!! Sper să fie bine și să-i dea Dumnezeu forța să-și revină și să fie sănătos, ceea ce este cel mai important!!! Respect, my friend!!! Ossu!“, a postat constănțeanul pe Facebook.

Alex Filip este pregătit de Daniel Asaftei şi Ionuţ Gheorghe la CS Pontica.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii