Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La FC Farul ajunge un fotbalist care a jucat şi la FC Köln

ro

29 Mar, 2016 00:00 3284 Marime text

 
Calificată în play-off-ul Ligii a 2-a, FC Farul vrea să se întărească pe câteva posturi, pentru a se prezenta cât mai bine în meciurile grele din lupta de promovare.
 
În acest sens, la echipă vor ajunge, pentru a fi testaţi (după aceea urmând a se pune problema unui eventual transfer), doi fotbalişti: Alexandru Ioniţă (26 de ani, atacant) şi Leonard Manole (22 de ani, jucător de bandă stângă). „Vrem să ne întărim pentru play-off. Ioniţă şi Manole vin pentru a fi urmăriţi în pregătire de către antrenori. Sunt două poziţii nu foarte bine echilibrate la echipa noastră. În situaţia unei suspendări ori a unei accidentări, trebuie să improvizăm. Leonard Manole ajunge la Constanţa sigur mâine (n.r. astăzi)“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.

Remarcat la Rapid

Privit drept o speranţă a fotbalului românesc în urmă cu şase ani, pe când juca la Rapid, Alexandru Octavian Ioniţă a evoluat ultima dată la FC Voluntari, iar în cariera sa de până acum a mai evoluat, pe lângă echipa din Giuleşti, la FC Köln (unde, în intervalul 2010 - 2012, a jucat numai 89 de minute, fiind folosit în opt meciuri), Orduspor şi AEL Limassol. Este fost internaţional de tineret al României. În ce-l priveşte pe Leonard Andrei Manole, ultima sa echipă a fost Metalul Reşiţa, iar fotbalistul s-a mai aflat la formaţii precum FC Argeş Piteşti şi FC Vaslui. Are şi selecţii la loturile Under-19 şi Under-21 ale României.

S-au adaptat terenului greu de la Baloteşti

Aflată pe locul patru în clasamentul eşalonului secund, cu 41 de puncte, FC Farul susţine ultimul meci din sezonul regulat sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, formaţia de pe poziţia a opta, cu 31 de puncte. „Marinarii“ vin după trei victorii consecutive, iar în runda trecută au câştigat cu 2-1 în deplasare cu CS Baloteşti. „Un meci asupra căruia şi-a pus amprenta starea terenului, afectat de apă. Era foarte greu să construieşti. Am încercat cât am putut, dar, în absenţă, ne-am bazat evoluţia pe un joc atletic, cu mingi aruncate direct pe vârf, pentru că altfel nu permitea terenul. Dar îmbucurător e că ne-am adaptat la suprafaţa de joc şi am reuşit să câştigăm“, a mai spus Auraş Braşoveanu.
 
Sursa foto: mircea21dominte.files.wordpress.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii