Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La FC Farul a ajuns şi mijlocaşul Ninel Corcoveanu

ro

16 Jul, 2015 00:00 3269 Marime text
FC Farul îl are de ieri la pregătire şi pe jucătorul Ninel Corcoveanu (26 de ani), care poate juca mijlocaş stânga sau central, fundaş stânga sau al doilea vârf, iar în returul sezonului trecut, a evoluat la ACS Naţional Sebiş, echipă care s-a clasat pe locul patru în seria a patra a Ligii a III-a. 

Crescut la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, Corcoveanu a mai activat la echipe precum Concordia Chiajna, Minerul Lupeni, CS Otopeni, Gloria Buzău şi FC Olt Slatina, iar în turul campionatului 2014/2015 a fost la CS Baloteşti. Potrivit preşedintelui executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, fundaşul stânga Alexandru Giurgiu era, ieri după-amiază, pe drum, venind de la Alba Iulia spre Constanţa. În schimb, atacantul Sorin Chiţu şi-a amânat sosirea. Au mai apărut însă câţiva tineri, iar întreg efectivul de jucători existent în acest moment la Farul ar putea fi verificat sâmbătă, cu ocazia unui meci „în familie“.

Dintre jucătorii cu experienţă cu care Farul vrea să-şi întărească lotul, clubul constănţean a căzut de acord cu Florin Pătraşcu pentru continuarea colaborării, după ce jucătorul îşi încheiase contractul la finele sezonului trecut. Totodată, în această după-amiază, se vor purta tratative şi cu Vasilică Cristocea. De asemenea, alte variante ar fi Ovidiu Vezan şi Bogdan Pătraşcu. „E bine pentru toate lumea să continuu la echipă. Inima mea e la Farul“, a spus Florin Pătraşcu.  

Echipa s-a înscris în noul sezon al Ligii a II-a, termenul limită fiind 20 iulie. Până ieri, din totalul de 28 de formaţii care ar trebui să participe în stagiunea viitoare se înscriseseră doar 12: Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, FC Clinceni, Gloria Buzău, SC Bacău, CS Baloteşti, ACS Berceni, Farul, Dunărea Călăraşi, CS Mioveni, FC Caransebeş şi FCM Baia Mare.

Sursa foto: sportarad.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii