Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La FC Farul a ajuns şi atacantul Adrian Pătulea

ro

21 Jan, 2016 00:00 2846 Marime text
 

Atacantul Adrian Pătulea a ajuns şi el la FC Farul, venind cu trenul de la Târgovişte. Vârful fusese întârziat de la reunirea lotului de vremea potrivnică, însă a ajuns în cele din urmă, iar ieri a participat la antrenament.
 
Ieri după-amiază nu ajunsese încă golgheterul Sorin Chiţu, tot din pricina timpului rău. Mijlocaşul Tibi Bălan, în schimb, nu a dat niciun semn de viaţă, iar la Silviu Ilie s-a renunţat, după cum nici Marius Rusu nu mai intră în calcule, având în vedere că în centrul apărării sunt acum Pătraşcu, Bratu şi Florin Popa. În cazul tânărului Mihai Ion, există neînţelegeri între FC Farul şi clubul de care aparţine jucătorul, „marinarii“ agreând un împrumut până în vară.
 
Prioritară este şi achiziţionarea unui portar, după ce Gudea s-a întors la Concordia Chiajna, iar Olaru tratează un transfer la Dacia Unirea Brăila. Totuşi, nu este exclusă revenirea lui Gudea, în calea reîntoarcerii sale stând deocamdată îngrijorarea familiei în privinţa securităţii portarului, după ce, în timpul meciului cu Dunărea Călăraşi, portarul a fost agresat pe teren de un spectator coborât din tribună.        
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii