Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Doha, Horia Tecău va face pereche cu Marius Copil. Care e primul turneu pe 2019 al Simonei Halep

ro

29 Dec, 2018 00:00 1713 Marime text
La turneul de tenis din Qatar, care se dispută la Doha, între 31 decembrie şi 5 ianuarie, jucătorul constănţean de tenis Horia Tecău nu va face pereche cu partenerul său obişnuit de la dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, ci cu românul Marius Copil. 
 
„Jules nu poate ajunge la Doha, va mai întârzia cu câteva zile pregătirea în SUA, la Miami. Va fi prezent însă la Auckland, după care vom participa la Melbourne, la Australian Open. Eu şi Marius avem o oportunitate să mai jucăm câteva meciuri împreună. Nu se ştie niciodată când vom avea ocazia să jucăm din nou. Marius e un jucător puternic, e în formă, iar acum îl are alături de el pe Andrei Pavel“, a declarat Horia.
 
În 2018, campionul din Constanţa a fost oprit mai mult timp de la participarea la turnee din pricina problemelor medicale, astfel că a câştigat doar două turnee în acest an. „Ţinând cont de faptul că nu am jucat foarte mult în 2018, nu am multe puncte de apărat în 2019. Am chiar o perioadă în timpul acestei veri când nu am evoluat şi, dacă vom puncta în 2019 în aceste turnee, aşa cum ne dorim, am o şansă foarte bună de a mă apropia de primii zece jucători ai lumii, între care vreau să fiu la finele anului viitor“, a mai spus Horia Tecău.
 
În schimb, numărul 1 mondial la feminin, Simona Halep, nu va evolua la turneul de la Brisbane, programat între 31 decembrie şi 6 ianuarie, urmând a debuta în noul sezon la Sydney, întrecere de categorie Premier care se va desfăşura în perioada 7-12 ianuarie. 
 
Sursa foto: Facebook (Horia Tecău Fac Page)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii