Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanţa s-a lansat petiţia „Construcţia unui nou stadion Farul“

ro

28 May, 2018 14:09 6551 Marime text
Pe site-ul petitieonline.net, a fost lansată petiţia „Construcţia unui nou stadion Farul“, destinatarul fiind Primăria municipiului Constanţa.  

Cei care consideră că, la Constanţa, este mare nevoie de un nou stadion sunt îndemnaţi să semneze această petiţie, pe site, la https://petitieonline.net/petitie/41166146.

Constanţa este unul dintre primele patru oraşe ale României, la dările către bugetul de stat, dar, din punctul de vedere al infrastructurii sportive, este sub nivelul Alexandriei sau al oraşului Târgu Jiu. Constanţa şi stadionul Farul au fost, ani la rând, casa echipei naţionale a României. Acum, stadionul este într-o stare avansată de degradare, iar o parte din tribuna a 2-a, dar şi din peluza cu tabela de marcaj se dărâmă, acest lucru fiind vizibil şi de o distanţă apreciabilă! Constanţa merită un stadion nou! Constanţa are nevoie de un stadion nou, pentru că are suporteri capabili să îl umple meci de meci. Ne dorim un stadion decent! Intră şi semnează petiţia şi distribuie linkul acestei petiţii către prietenii tăi! Farul merită să joace pe un stadion nou!, se arată în petiţie. 


Iată câteva dintre mesajele celor care au semnat petiţia până acum:
 

Ne-am săturat de promisiuni! Treceţi la fapte! Aveţi posibilitatea să accesaţi fonduri europene pentru asta! Lăsaţi scuzele şi puneţi osul la treabă! Doar Farul!
 
Primăria şi instituţiile locale ne aud şi pe noi? Vrem stadion nou! Hai Farul!
 
Şi o bază sportive în judel stadionului. Cu o piscină olimpică, terenuri pentru alte sporturi. Oraş la mare şi nu avem o piscină.
 
Vrem stadion.
 
Vrem stadion nou fără pistă.
 
„Ş-avem o echipă mare, o ştie toată lumea, că ea Farul se numeşte şi este din Constanţa!”. Echipa merită un stadion nou.
 


Vrem şi merităm un stadion nou la Constanţa!
 
FC Farul Constanţa şi Constanţa merită stadion cel puţin la fel ca al Craiovei.
 
De acord cu construcţia.
 
Este nevoie de un stadion nou în oraşul Constanţa. Se construiesc stadioane în oraşe mici, iar Constanţa, al doilea oraş din ţară, nu este pe lista guvernanţilor. Ruşine! 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adem Iulian 28 May, 2018 16:33 Primaria.Aloooo Dmn Fagadau!!!!! Acesta este un strigat din suflet ptr Farul Constanta! Trezitiva si faceti proiectul ptr Fonduri Europene! Spor!😉