Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanţa a început Campionatul European de padbol. Meciuri spectaculoase. Artişti în „cuşca de sticlă“ (galerie foto+document+video)

ro

15 Sep, 2017 00:00 2530 Marime text
Campionatul European de padbol a început ieri la Constanţa. Întrecerea se desfăşoară la Complexul Sportiv Tomis (str. Flămânda), până duminică, 17 septembrie, inclusiv, în organizarea Asociaţiei Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, în parteneriat cu Asociaţia Română de Padbol.
 
Sport exotic lansat în România în urmă cu doar doi ani, padbolul este un mix între fotbal, tenis şi squash şi se joacă într-o „cuşcă de sticlă“. La întrecerea de la Constanţa participă formaţii din Spania, Portugalia, Italia, Suedia, România, Belgia, Germania şi Franţa. Primele şase meciuri de ieri au fost: în grupa A - Italia - Suedia 0-2 (0-6, 0-6), Spania I - Portugalia II 2-0 (6-1, 6-0); în grupa B - România I - Spania II 0-2 (2-6, 6-7), Belgia I - Portugalia II 0-2 (0-6, 0-6); în grupa C - Belgia II - Germania 0-2 (0-6, 3-6), Franța I - România II 2-0 (6-3, 6-1).
 
„Prin acest eveniment ne dorim să arătăm tuturor iubitorilor sportului frumuseţea şi spectaculozitatea padbolului, precum şi bucuria pe care acesta o poate aduce fiecărei comunităţi, mai mici sau mai mari, din România. Euro 2017 este o competiţie în premieră pentru padbol, iar pentru noi, ca tânără asociaţie, este prima competiţie internaţională pe care o găzduim“, a declarat Elisabeta Gherghişan, preşedinte al Asociaţiei Române de Padbol.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii