Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La 16 ani, Nicholas, fiul lui Gică Popescu, e în cantonament cu FC Viitorul „Încerc să prind câte ceva de la fiecare“ (galerie foto)

ro

15 Jan, 2019 00:00 1438 Marime text
Între cei opt tineri jucători din Academie pe care Gică Hagi i-a luat cu echipa de seniori a FC Viitorul în cantonamentul din Antalya se numără şi fiul fostului mare fotbalist Gică Popescu. Internaţional de juniori, Nicholas are 16 ani, joacă mijlocaş defensiv şi spune că prezenţa sa la prima echipă îl ambiţionează şi îl motivează.

„E primul meu cantonament cu echipa mare. Mă simt foarte bine. Am fost plăcut surprins când am fost chemat. Încerc să mă bucur la maximum de aceste momente şi, în acelaşi timp, să dau tot ce pot ca să demonstrez de ce sunt în stare. Am de învăţat foarte mult, încerc să prind câte ceva de la fiecare coleg, în special de la cei care joacă pe postul meu. Simplul fapt că mă aflu printre jucătorii primei echipe mă motivează şi îmi dă multă încredere pentru viitor. Altceva e un cantonament cu echipa mare decât ce faci la juniori. E un plus pentru noi toţi, nu numai pentru mine. Oportunitatea de a ne pregăti cu echipa mare însemnă enorm pentru noi. Faptul că suntem antrenaţi de domnul Hagi ne ajută mult, ne propulsează pentru meciuri mai grele. Antrenamentele sunt mai intense, au alt ritm, altă viteză şi altă intensitate. Automat, şi noi creştem ca jucători şi progresăm. Îmi propun să fac un cantonament cât mai bun, să şi joc, iar apoi să prind cât mai multe antrenamente la echipa mare, iar apoi să câştig Campionatul Naţional de juniori. Vreau ca, uşor-uşor, să-mi fac loc la echipa mare. Nu vreau ca această prezenţă în cantonament să fie un stagiu de pregătire şi atât. Vreau să demonstrez, ca să pot fi chemat la antrenamente mai des şi chiar să prind lotul la unele meciuri oficiale. Iar, dacă voi fi la juniori, mă voi concentra 100% să câştig campionatul“, a declarat Nicholas Popescu.
 
Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii