Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La 1-1, FC Viitorul a trimis de două ori mingea în bară Gică Hagi - „Trebuia să câştigăm cu Steaua. Punct“

ro

02 Aug, 2016 00:00 1339 Marime text
 

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, este de părere că echipa sa merita mult mai mult, chiar victoria, din meciul pierdut pe teren propriu cu Steaua, în etapa a doua a Ligii 1. La meci a asistat şi selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, germanul Christoph Daum.
 
Echipa constănţeană a acumulat trei puncte în primele două etape de campionat. După victoria din deplasare cu CS Voluntari (1-0), a urmat eşecul de la Ovidiu cu Steaua, scor 1-3 (Chițu 41 / Tudorie 29, Ad. Popa 61, Stanciu 89), într-o partidă în care, pe lângă gol, gazdele au avut mai multe ocazii importante. La 1-1 cel puţin, în decurs de numai două minute, Viitorul a trimis de două ori balonul în transversală! Gazdele au comis câteva greşeli în apărare, care le-au costat, dar au incriminat şi mai multe decizii ale arbitrilor.

„Ăştia suntem, mici, foarte mici“

„Am făcut un meci bun, din care meritam mult mai mult. Meritam victoria, dar au fost două - trei momente în care am visat, greşeli copilăreşti în apărare, care ne-au dus la primirea golurilor. Am fost mai buni ca Steaua. Au fost însă şi alte lucruri. Ăştia suntem, mici, foarte mici. Dacă vom fi şi la anul în prima ligă, e foarte bine. Viitorul ce n-a avut, nu numai un penalty, dar nu au fost văzute de arbitri. Au fost lucruri clare. Viitorul trebuia să câştige. Punct. Dacă se dădea tot ce a fost, câştiga. Şi în play-off, a fost la fel, iar acum a reînceput. Cu echipele mari, nu avem voie. A văzut o ţară întreagă. Pentru noi, Steaua a prea mare. Nu vorbesc însă numai de arbitraj, nu trebuia să facem noi acele greşeli. 87 de minute am fost peste ei la toate capitolele. Sunt supărat pe unii dintre jucători, care au făcut erori  mari astăzi (n.r. duminică), pe care le vom analiza“, a declarat Gică Hagi.

„Peste Steaua din toate punctele de vedere“

FC Viitorul a folosit echipa: Rîmniceanu - Benzar, Ţîru, Carp, Cr. Ganea (80 Lopez) - I. Filip, Brandan (67 G. Iancu), R. Marin - Purece, A. Chiţu, Fl. Tănase (80 Nimely). Steaua (antrenor, Laurenţiu Reghecampf) a mizat pe: Cojocaru - Tamaş, Toşca, Momcilovic - Ad. Popa, Muniru, Bourceanu (48 Pintilii), D. Popescu (46 G. Enache) - Aganovic (46 Stanciu), Tudorie, Hamroun.
 
„Au fost momente foarte bune ale noastre, am avut o evoluţie consistentă, am fost peste Steaua din toate punctele de vedere. Deşi adversarul a avut două zile de odihnă în plus faţă de noi, iar şase - şapte jucători de la Viitorul au jucat 90 de minute la Gent, am făcut faţă. Iancu şi Brandan încă nu sunt 100% din punct de vedere fizic. Trebuie să avem răbdare cu Iancu până în iarnă, să-l ajutăm. Pe de altă parte, şi el trebuie să fie conştient că are mult de muncă, întrucât a pierdut mult timp“, a mai spus Hagi.

Urmează meciul cu Gent

În etapa viitoare, FC Viitorul va întâlni în deplasare Gaz Metan Mediaş, duminică, 7 august, dar, până atunci, va susţine, la Ovidiu, returul cu echipa belgiană KAA Gent, din turul trei preliminar al Europa League. Partida a fost programată joi, 4 august, de la ora 21.15. În prima manşă, Gent s-a impus cu 5-0. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii