Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kevin Luckassen, de la FC Viitorul, inclus în echipa etapei a șasea din Liga 1

ro

10 Oct, 2020 00:00 3665 Marime text
  • 1-1 a fost scorul dintre FC Viitorul și CFR Cluj în etapa a șasea de campionat.
  • Golul lui Luckassen a fost al 400-lea al echipei constănțene în Liga 1.
  • Atacantul olandez a mai jucat în România la Poli Iași.
 

În etapa a șasea a Ligii 1 la fotbal, FC Viitorul a emizat pe teren propriu, scor 1-1, cu CFR Cluj, campioana en-titre a României. Golul echipei gazdă a fost marcat de atacantul olandez Kevin Luckassen, care a fost inclus în echipa ideală a rundei.

”Este atacantul de care dobrogenii aveau nevoie. Cu un fizic impresionant, vârful constănţenilor pune multă presiune pe apărările adverse. A înscris de trei ori în cinci meciuri jucate pentru Viitorul”, se menționează despre vârful de 27 de ani, pe site-ul oficial al LIgii Profesioniste de Fotbal. Echipa-tip a etapei a fost: Andrei Vlad (FCSB) - Bălașa (U Craiova), Viera (FC Hermannstadt), Iulian Cristea (FCSB) - Bărbuț (U Craiova), Vadim Rață (Chindia), Istvan Fulop (Sepsi), Florin Tănase (FCSB) - Dennis Man (FCSB), Luckassen (FC Viitorul), Betancor (FC Voluntari). Antrenor, Emil Săndoi (Chindia). Golul lui Luckassen contra CFR Cluj a fost al 400-lea reușit de FC Viitorul în Liga 1.
 

Are dublă cetățenie

Născut la 26 iulie 1993, la Eindhoven, Luckassen are 1.85 metri înălțime, evoluează pe postul de atacant central și are dublă cetățenie, olandeză și ghaneză. Puternicul vârf a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani cu echipa constănțeană. Produs al unuia dintre cele mai puternice Academii din Olanda, Kevin Luckassen a evoluat la formațiile de juniori și tineret de la Alkmaar, iar apoi pentru Ross County (Scoția), Slovan Liberec (Cehia), SKN Polten (Austria), Northampton (Anglia) și Almere City (Olanda). Este, de asemenea, fost internațional de juniori al Olandei. În perioada februarie - august 2020 a evoluat în 17 partide pentru Politehnica Iași în Liga 1 și Cupa României, perioadă în care a marcat și cinci goluri.
 

”Viitorul e o echipă care tinde să fie în top”

”FC Viitorul e una dintre cele mai bune formații din România, cu mulți tineri talentați în componență. M-am decis repede să vin la această echipă. Înainte de a semna, am vorbit și cu Bradley de Nooijer și el mi-a dat referințe bune despre club. Viitorul e o echipă care tinde să fie în top. Vreau să ajut echipa să-și atingă obiectivele“, a declarat fotbalistul olandez.

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:

FC Viitorul, remiză cu CFR Cluj, campioana României

Kevin Luckassen, noul jucător al echipei constănțene „M-am decis repede să vin la Viitorul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii