Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Karatiștii de la Farul și Tomis au pus stăpânire pe podiumul național

ro

22 Oct, 2012 01:00 3677 Marime text
karate.jpgCampionatul Naţional de Karate Shotokan pentru copii şi tineret, care s-a desfășurat timp de două zile, la Tuzla, le-a adus cluburilor constănţene CS Farul şi CS Tomis opt medalii.

Sportivii de la CS Farul, pregătiți de antrenorul emerit Valerian Muşat (centura neagră 6 Dan), au urcat de şase ori pe podium, la tineret: aur la kata, cu echipa de fete (formată din surorile gemene Livia şi Andreea Cotoban și Bianca Gorun), argint la kata şi kumite categ. +75 kg, prin Eric Şoş, argint la kumite, categ. -65 kg (Bianca Gorun) şi +65 kg (Andreea Cotoban) şi bronz la kumite categ. +65 kg (Livia Cotoban). Multipli campioni și medaliați la Europene și Mondiale, reprezentanții Farului și-au demonstrat valoarea și cu ocazia acestei întreceri, unde s-au numărat printre actorii principali.

CS Tomis (antrenor, Gabriel Albici) a cucerit cele două medalii la copii: argint la kumite categ. +45 kg (Andreea Alexandrescu) şi bronz cu echipa masculină de kata.

La competiție au participat aproape 230 de sportivi, de la 22 de cluburi din țară. A fost prezent și președintele Federației Române de Karate, Adrian Popescu Săcele (8 Dan), care a remarcat organizarea foarte bună a întrecerii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii