Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE S-a anunțat că Simona Halep a fost cerută de soție! Campioana a infirmat însă acest zvon

ro

23 Nov, 2019 23:41 11549 Marime text
Jurnalistul Decebal Rădulescu a anunțat sâmbătă seară pe pagina sa de Facebook că, la un club din Mamaia, se desfășoară petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc.   

În acest moment, la Club Riva (Cafe del Mar) din stațiunea Mamaia, are loc petrecerea de logodna a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ținut la strict secret. In tradiția machidonilor, evenimentului de acest gen i se mai spune: “se da semnul”. Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodna Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i-a cerut-o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfășoară cu o regula stricta: niciun invitat n are voie sa posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare, este mesajul postat de Decebal Rădulescu.

UPDATE:

În această seară însă, Simona Halep a postat și ea un mesaj pe pagina personală de Facebook în care infirmă că s-ar fi logodit.

Contrar cu cele apărute în presa din România, am vrut să confirm că nu m-am logodit, după cum nici data nunții nu a fost stabilită. Am o viață care mă pune în ochii publicului, dar zvonurile despre viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare. Vrea să îi asigur pe fanii mei prin intermediul acestui mesaj că zvonurile sunt false. Voi împărtăși cu voi orice veste fericită despre o viitoare logodnă. Vă mulțumesc pentru susținere! Simo, a fost mesajul campioanei din Constanța.   


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii