Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii de la CFR Constanţa vor să câştige titlul naţional

ro

12 Mar, 2016 00:00 3045 Marime text
Echipa de juniori a CFR Constanţa (pentru care joacă grupa 1999 de la Academia Farul) are ca obiectiv câştigarea Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Constanţa, dar şi cucerirea titlului naţional. Jucătorii pregătiţi de Dumitru Faitaş au încheiat turul de campionat pe locul întâi, cu 55 de puncte, având 18 victorii şi un egal în 19 meciuri şi golaveraj 200-7! 
 
„Am jucat foarte bine în tur și vrem să ne menținem la acest nivel și în retur. Vrem să câștigăm titlul național, acesta este obiectivul nostru. Va fi greu, dar cu muncă și disciplină, sunt încrezător că vom reuși“, a declarat Dumitru Faitaș, pentru site-ul oficial al Academiei Farul.
 
În prima etapă din 2016, CFR va primi, sâmbătă de la ora 11.00, vizita echipei Axiopolis Cernavodă, aflată pe locul patru, cu 41 de puncte. „Va fi un meci greu, dar mă aștept să îl câștigăm. Chiar dacă nu îi mai avem în lot pe Alexandru ZimceacAlin Dohotariu și Vali Uzun, care au plecat la Farul Under-17, am adus copii talentați, precum Andrei Negru sau Narcis Vântu, care deja s-au integrat“, a completat Dumitru Faitaș.
 
Pentru sezonul de primăvară, CFR Constanţa se bazează pe următorul lot de jucători: Eduard Istrate, Andrei Teslaru (portari), Alexandru Rusnacenco, Ștefan Mărculescu, Adrian Anton, Adrian Zaharia, Andrei Tudorache, Leonard Ursu, Flavius Anca, Alin Rogoz, Andrei Negru, Mădălin Anton, Daniel Nicolae, Andrei Tagare, Narcis Vântu, Denis Clement, Alexandru Ștefan, Cosmin Sandu, Tudor Iacoblev, Alexandru Vizireanu, Cosmin Vlad, Eduard Popescu,Alexandru Ghiță, Radu Badea, Sebastian Ciorobea și Laurențiu Rădoi (jucători de câmp).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii