Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii de la ACS Kinder Constanţa şi-au măsurat forţele cu seniorii de la Oţelul Galaţi, lideri în Liga a 3-a

ro

02 Apr, 2021 00:00 4178 Marime text
  • Antrenor la Oţelul Galaţi este Petre Grigoraş, iar grupa 2003 de la ACS Kinder e pregătită de Ion Barbu şi Gică Mina, preparator fizic – Gheorghe Avram.
 

Stadionul „Oţelul” din Galaţi a găzduit meciul amical dintre echipa de seniori Oţelul Galaţi (antrenată de constănţeanul Petre Grigoraş) şi juniorii grupei 2003 de la ACS Kinder Constanţa (antrenori, Ion Barbu şi Gică Mina; preparator fizic, Gheorghe Avram).

Aflată pe primul loc în seria a secundă a Ligii a 3-a, echipa gălăţeană s-a impus cu scorul de 5-0 (2-0), prin golurile marcate de Marquinhos, Păun, Stoian, Jurj și Ciuraru. ACS Kinder 2003 a început meciul cu: Nache - Leţu, Dinu, Ciofu, Rotar, Puiu - Lenu, Florea, Vătămănuţă, Carp - Stan. Au mai jucat: C. Mocanu şi Omer (portari), Valodi, Dumitru, Gannoune, Pătru, Budeanu, Oancea, Stoica şi Drăgan.

„Confruntarea a reprezentat o experienţă utilă pentru juniorii noştri, care au evoluat curajos în prima repriză, încercând să pună cât mai multe probleme adversarilor”, se arată pe pagina de Facebook a ACS Kinder. „Chiar dacă scorul arată destul de dureros, a fost o primă repriză destul de bună făcută de băieţi”, a declarat şi antrenorul Ion Barbu, care a utilizat toţi jucătorii deplasaţi la Galaţi.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la meciul Oţelul - Kinder Constanţa.

Sursa foto: Facebook (ACS Kinder Constanţa)


Citeşte şi:

Răzvan Nache, de la ACS Kinder Constanţa, pregătire cu România Under-16
„Ne-am comportat ca o echipă, am fost o familie”


Giovani Savioli, din Mangalia
Un fost campion la Kung-Fu obţine acum victorii ca fotbalist

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii