Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Junioarele III de la CS Farul Constanţa, campioane naţionale la tenis de masă (galerie foto)

ro

16 Feb, 2016 00:00 3645 Marime text

 
Campionatul Naţional pe echipe la tenis de masă rezervat juniorilor III, de la Buzău, i-a revenit, la fete, formaţiei CS Farul Constanţa, formată din Elena Zaharia, Andreea Grigore şi Vladia Niţu (născute în anii 2004 şi 2005) şi antrenată de Viorel Filimon şi Elena Sebe.
 
În grupa finală pentru locurile 1-4, echipa campioană a câştigat toate cele trei meciuri, totalizând şase puncte: 4-1 cu CSS Tg. Mureş (medaliata cu bronz), 4-2 cu CSM Arad şi 4-1 cu Romgaz Mediaş (vicecampioana). Tot în întrecerea feminină, LPS „Nicolae Rotaru“ I, alcătuită din fete născute în anii 2006 şi 2007 (Bianca Meiroşu, Lorena Dumitru, Riana Popp şi Elisabeta Grigoraş), antrenate de Anamaria Sebe şi Daniela Micu, a ocupat poziţia a 12-a.
 
În concursul masculin, cele mai bune locuri pe care s-au clasat echipele CS Farul, antrenate de Viorel Filimon şi Liliana Sebe, au fost 5 şi 12. Pe 5 a venit echipa CS Farul I (Daniel Manu, Emir Culpedin, Alexandru Amzu; născuţi în 2004), iar a 12-a a fost formaţia CS Farul II (Paul Militaru, Marius Tofan, Cosmin Văleanu; născuţi în 2004 şi 2005).
 
De ieri, campioana europeană Eliza Samara, Bernedette Szocs şi Cristina Hârâci (componente ale lotului naţional de senioare) se află la Constanţa, pentru trei zile de pregătire în vederea Campionatului Mondial pe echipe, de la Kuala Lumpur (Malaezia, 28 februarie - 6 martie). Antrenamentele continuă apoi la Buzău, iar sâmbătă, 20 februarie, lotul pleacă în Coreea. România joacă în prima serie valorică a Campionatului Mondial, fiind în grupă cu China, Taipei, Ungaria, Spania şi Malaezia.    
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii