Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătorul Iulian Carabela și-a prelungit contractul cu FC Farul „Abia aștept să înceapă meciurile oficiale“

ro

16 Aug, 2020 17:56 2575 Marime text
  • Jucătorul Iulian Carabela continuă să poarte tricoul alb-albastru!
Clubul FC Farul și jucătorul Iulian Carabela au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului pentru încă un sezon. Fundașul în vârstă de 24 de ani a semnat noua înțelegere și este prezent la antrenamentele echipei.

“Sunt fericit că voi continua la Farul. Nu am stat prea mult pe gânduri când am primit propunerea a juca și în sezonul următor la Constanța. În vara am suportat o ușoară operație de menisc, dar sunt refăcut sută la sută și mă antrenez normal. Abia aștept să înceapă meciurile oficiale, mai ales că se anunță un sezon foarte spectaculos. Sunt multe echipe de tradiție care se vor lupta pentru primele locuri. Sperăm să facem mai mult decât în campionatul trecut, pentru că ne dorim să promovăm în Liga 1.

Cred că avem șanse destul de mari, pentru că suntem un grup unit, ne știm foarte bine și vrem să ducem Farul acolo unde îi este locul”, a spus Carabela.

Fundașul stânga al alb-albaștrilor, care a bifat 16 prezențe în sezonul trecut al Ligii a 2-a, le-a transmis un mesaj și fanilor: “Să fie alături de noi și așteptăm cu toții momentul când vom fi împreună pe stadion!”

Sursa foto-text: fcfarulconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii