Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucători din străinătate pentru „marinari“ SSC Farul Constanţa, eşec în disputa cu FC Kazanka Moscova

ro

07 Feb, 2019 17:57 3062 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 2-a SSC Farul Constanţa a disputat astăzi un nou meci amical în Antalya, întâlnind în staţiunea Lara formaţia FC Kazanka Moscova.

Partida i-a revenit echipei din Rusia cu 2-0.

SSC Farul a început meciul în formula: M. Popa - Antoche, Ispas, Juncu, Arif Demir, Doumbia, Pedro Celestino, Fotescu, Sabangeanu, Neciu, Ndiaye Mamadou.

Pe banca de rezeve au luat loc G. Frunză, Iani, Şt. Pacionel, M. Şandru, T. Moldovan, Namory Keita, C. Zanfir şi G. Păun.

În primul amical din Antalya, SSC Farul a cedat cu 1-3 în disputa cu FK Velez Mostar (Bosnia-Herţegovina).

Echipa de pe litoral s-a întărit cu mai mulţi jucători experimentaţi, Joao Diogo (30 de ani, fundaş, care a jucat şi în prima ligă din Portugalia, la Maritimo Funchal şi Belenenses), Diogo Rosado (28 de ani, mijlocaş, a evoluat, printre alte echipe, şi la Sporting Lisabona) şi Pedro Celestino (32 de ani, mijlocaş, fost la Sporting, Estoril sau Belenenses). Toţi au jucat şi în România, primii doi la Gaz Metan Mediaş, iar Celestino la CFR Cluj. Alţi fotbalişti care vin la SSC Farul sunt tinerii Marco Ehmann (18 ani, fundaş, de la Dinamo) şi Daniel Toma (mijlocaş, 18 ani, de la FCSB II).   

Sursa foto: Facebook (FC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii