Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joi încep lucrările de refacere a suprafeţei de joc a stadionului „Farul“ SSC Farul Constanţa susţine astăzi un nou meci amical

ro

07 Feb, 2018 00:00 3647 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, aflată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, susţine astăzi al cincilea meci de pregătire din această iarnă, întâlnind CS Năvodari, care se află pe poziţia a treia în Liga a 4-a a judeţului Constanţa.
 
Partida a fost programată de la ora 15.30, pe stadionul „Farul“ din Constanţa. Pregătiţi de Petre Grigoraş, Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina, „marinarii“ au înregistrat în celelalte amicale rezultatele: 0-2 cu Abatorul Slobozia (locul 1 în Liga a 4-a ialomiţeană), 7-0 cu Victoria Cumpăna (locul 15 în Liga a 5-a), 5-0 cu ACS Performer Constanţa (echipă de juniori) şi 3-1 cu Farul Tuzla (locul 14 în Liga a 4-a). CS Năvodari e pregătită de Constantin Funda şi Florin Adam.
 
O altă partidă amicală a fost stabilită pe 24 februarie, la ora 12.00, cu Academia Rapid Bucureşti (locul 3 în Liga a 4-a din capitală). Meciul urmează a se juca cel mai probabil la Techirghiol, întrucât, după cum a declarat Georges Muzaca, director de relaţii publice la SSC Farul, de joi, 8 februarie, o firmă din Braşov va demara lucrările de refacere a suprafeţei de joc a stadionului „Farul“. Echipa constănţeană va începe returul tot la Techirghiol, plănuind ca apoi, după câteva etape scurse din retur, după ce va fi gata gazonul, să revină pe „Farul“.
 
Antrenorul Petre Grigoraş şi-a exprimat în mai multe rânduri nemulţumirea faţă de starea gazonului arenei din strada Primăverii. „Nu avem un teren cât de cât acceptabil pe care să ne antrenăm şi să jucăm. Vedeţi şi dumneavoastră că e o tarla. E greu de practicat fotbalul aici“, spunea principalul SSC Farul după meciul cu Farul Tuzla.
 
În privinţa lotului de jucători, varianta Daniel Florea („Gică Fentă“) a picat pentru SSC Farul, după ce atacantul de 29 de ani (care s-a pregătit o perioadă cu echipa constănţeană) a mers la Chindia Târgovişte, echipă aflată pe locul trei în Liga a 2-a.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii