Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Jocurile Olimpice de la Tokyo Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă

ro

03 Aug, 2021 10:15 2743 Marime text
  • Problemele de la gleznă o împiedică pe gimnasta din România să concureze astăzi.

Gimnasta română Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă a întrecerii olimpice de la Tokyo, în care ar fi trebuit să evolueze astăzi.
Spoortiva se confruntă cu probleme medicale care o împiedică să evolueze.

Fără Larisa Iordache în finală olimpică!
 
Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări, dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții.
 
Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta, este mesajul Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

 
În finală, la canoe, au evoluat în schimb Victor Mihalachi și Cătălin Chirilă, în proba de canoe dublu 1.000 m, pe care au încheiat-o pe locul 5.
 

Canoe, România locul 5

O cursă extraordinară în finala olimpică de canoe dublu 1000 m, terminată cu o surpriză: echipa Cubei a devansat China, care a condus până aproape de finiș. Canoea Cubei a înregistrat cel mai bun timp din întrecerile olimpice. Pe trei a trecut linia de sosire echipajul Germaniei.

Victor Mihalachi și Cătălin Chirilă au terminat finala pe locul 5, devansând pe ultimii metri Polonia. Felicitări pentru cursă și pentru rezultat!, se arată pe pagina de Facebook a COSR.

UPDATE:
 
Rezultat bun, astăzi, și pentru Bianca Ghelber în finala de aruncarea ciocanului.

Sportiva de la CSA Steaua București, antrenată de Mihaela Melinte, s-a clasat pe locul șase, cu un nou record personal, 74.18 m.   

Un concurs foarte bun făcut de Bianca Ghelber în finala olimpică de aruncarea ciocanului. Un concurs în care primele trei clasate au reușit cele mai bune performanțe personale ale sezonului. Pentru Bianca însa a fost mai mult decât atât. Bianca a reușit cel mai bun rezultat al carierei, depășindu-și vechiul record personal cu peste doi metri. Cu 74,18 m, Bianca Ghelber s-a clasat a șasea. Felicitări, Bianca!, este mesajul COSR.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (COSR)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii