Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joacă în Liga Elitelor FC Farul U-17 debutează oficial în 2016 contra unei contracandidate la evitarea retrogradării

ro

04 Mar, 2016 00:00 2251 Marime text
Grupa Under-17 de la FC Farul începe lupta pentru atingerea obiectivului. Pe 13 martie, pe propriul teren, de la ora 14.00, constănţenii întâlnesc Juventus București, una dintre principalele contracandidate la salvarea de la retrogradare din Liga Elitelor.
 
„Este un meci dificil, cum vor fi toate în această primăvară. Ar fi ideal să debutăm cu o victorie, iar eu sunt încrezător. Am avut parte de o perioadă de pregătire foarte bună și sper ca acest lucru să se vadă și pe teren”, a declarat antrenorul Gabriel Șimu, pentru site-ul oficial al Academiei Farul.
 
Trupa condusă de Gabriel Șimu a încheiat prima parte a sezonului pe ultimul loc al clasamentului, dar în perioada de iarnă s-a întărit cu trei jucători de la juniorii A1 de la CFR Constanța: Alexandru Zimceac, Alin Dohotariu și Vali Uzun. „Sunt trei jucători de calitate, care ne vor ajuta foarte mult. Avem jucători extrem de talentați, trebuie să avem răbdare, mulți pot face pasul către fotbalul mare. O să facem tot posibilul să ne atingem obiectivul. Va fi greu, dar sunt încrezător“, a mai spus Gabriel Șimu.
 
Lotul pe care îl are la dispoziție antrenorul în cea de-a doua parte a campionatului este format din portari - Robert Comşa, Andrei Drăgan, Ștefan Creangă; fundași Alexandru Stan, Alexandru Mutu, Ianis Panița, Alexandru Zimceac, Răzvan Brătianu, Costa Arau, Cristian Ianuși (care poate juca și mijlocaș), Raul Vintilă, Silviu Apatachioaie (care poate juca și mijlocaș); mijlocași Mihai Ticu, Ionuț Maliu, Dragoș Nedelcu, Mihai Panița, Alin Dohotariu (poate juca și atacant), Alin Hagiu (poate juca și atacant), Bogdan Baranovschi, Vali Uzun, Florin Antochi, Dumitru Muzechearu; atacanți - Selciuc Hasan, Andrei Răduc, Andrei Dinu.
 
În acest weekend, FC Farul U-17 are programate două partide amicale. Prima se dispută sâmbătă, în deplasare, pe terenul SNC, contra ACS Performer U-17 (de la ora 11), iar a doua, duminică, pe terenul Farul 2, contra grupei 2001 de la Academia Farul (antrenor Cosmin Damian), de la ora 12.00.

Sursa foto: Academia Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii