Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joacă în calificările pentru Euro Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa au numai victorii în campionatul juniorilor

ro

29 Oct, 2014 00:00 2412 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa conduce în clasamentul Campionatului Naţional al juniorilor de până în 18 ani, zona Muntenia.
 
Din prima fază a întrecerii (sezonul regulat) s-au disputat patru etape, iar Tomitanii (antrenori, Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca) au înregistrat numai victorii. Ultimul succes a fost în meciul de pe teren propriu cu CSM Olimpia Bucureşti, care le-a revenit gazdelor cu 17-7. Pentru Tomitanii au înscris Mihai Tăbuş (două eseuri), Cristian Ştefan (un eseu) şi Tiberiu Oţelea (o transformare). În clasament, echipa constănţeană, care a dovedit un apetit ofensiv deosebit până acum (245-38), a acumulat 19 puncte, fiind urmată de CSO Pantelimon, cu 17 puncte. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct etapa viitoare, duminică, 2 noiembrie, de la ora 13.00, pe terenul vice-liderei.

Tomitanii au realizat o nouă victorie şi în întrecerea de juniori Under-16, unde au dispus la Constanţa de echipa din Mangalia cu 15-12. Punctele gazdelor au venit din trei eseuri, reuşite de Cosmin Bălan, Andrei Varga şi Florian Ciocoiu.

În această perioadă, în Portugalia se desfăşoară partidele din turneul de calificare în eşalonul de elită al Campionatului European, categoria U-18. Din formaţia tricoloră fac parte şi rugbyşti de la Tomitanii, iar în primul meci, în care România a pierdut cu 3-31 (3-3) în faţa echipei ţării gazdă, au fost titulari cinci (Radu Corcheş, Teodor Andrei, Mihai Lămboiu, Cătălin Mişcoci şi Tudor Boldor), iar un al şaselea (Dragoş Burlacu) a început partida ca rezervă. Punctele României au fost marcate de Mişcoci (din lovitură de pedeapsă). Din corpul tehnic al României face parte şi antrenorul Nicolae Radu Mocanu, de la Cleopatra Mamaia.

 Farul are meci azi în Cupa României

 Vicecampioana României, RCJ Farul Constanţa, susţine, astăzi, meciul din sferturile de finală ale Cupei României, întâlnind la Bucureşti Dinamo. Partida începe la ora 15.00 şi este găzduită de stadionul din Complexul „Ghencea“. Celelalte sferturi sunt Ştiinţa Baia Mare - U Cluj, Steaua - CSM Olimpia Bucureşti şi RCM Timişoara - Poli Agro Iaşi.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii