Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a înotat peste 22 de kilometri, timp de 12 ore, pentru o cauză umanitară

ro

15 Mar, 2021 12:27 3457 Marime text
  • Plutonierul adjutant Vasile Aftene se confruntă cu probleme de sănătate şi are nevoie de ajutor. 
 
Jandarmul tulcean Sorin Andrici a înotat 12 ore, pe distanţa de 22,1 kilometri, în sprijinul colegului său, plutonierul adjutant Aftene Vasile, care trece printr-o grea suferință medicală.
 
Sorin Andrici şi-a depăşit limitele şi a înotat jumătate de zi la Bazinul  Didactic de Înot din municipiul Tulcea.  
 

Pentru ca viața  să-i zâmbească din nou, colegul nostru Vasile Aftene are nevoie de mai  bine  de  100.000  de  lei,   sumă ce îl  va  ajuta să aibă  parte  de  recuperare  medicală și  tratamente  necesare îmbunătățirii stării de sănătate.

Cine dorește să-l ajute pe colegul nostru o poate face și în perioada următoare, prin  donații în următoarele conturi deschise  pe numele Vasile Aftene, la BRD.
 
RO93BRDE370SV06022373700(RON)
 
RO64BRDE450SV17130924500EUR), se arată într-un comunicat al Compartimentului Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea. 

 
De-a lungul timpului, Sorin Andrici a susţinut cauzele umanitare ale copiilor cu autism, ale celor cu sindrom Down, dar şi ale persoanelor care, la un moment în viaţă, au avut nevoie de sprijin pentru a merge mai departe.
 

Tot ceea  ce a  făcut  a fost din altruism şi  solidaritate  pentru a  susţine cauzele umanitare a celor care au nevoie de sprijin, şansă la viaţă şi speranţă, mai menţionează sursa citată.

 
Jandarmul tulcean a participat la  nenumărate  ultramaratoane, cea mai mare distanţă parcursă în alergare fiind de 148 de kilometri, iar cea mai dificilă cursă a fost de triatlon, în timpul acesteia înotând 4 kilometri, pedalând pe bicicletă 180 de kilometri şi alergând 42 de kilometri.

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea                                     
 



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii