Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii Grupării Mobile Tomis Constanța asigură măsuri de ordine publică la trei meciuri de fotbal la Constanța și Călărași (galerie foto)

ro

04 May, 2019 10:02 1309 Marime text
Jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța vor asigura măsurile de ordine publică la meciurile de fotbal dintre Farul Constanța-Petrolul Ploiești, (04 mai, ora 15.30)  A.F.C. Dunărea 2005 Călărași –Dinamo București, (04 mai, ora 18.00) și FC Viitorul –Sepsi Sfântul Gheorghe, (04 mai, ora 21.00). 
 
Potrivit unui comunicat transmis de GMJ Tomis Constanța, peste 300 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciurile de fotbal dintre echipele Farul Constanța-Petrolul Ploiești, A.F.C. Dunărea 2005 Călărași –Dinamo București și FC Viitorul –Sepsi Sfântul Gheorghe, din cadrul Campionatul National de Fotbal, Liga I-a și Liga a II-a. Partidele se dispută sâmbătă 04 mai a.c., începând cu ora 15.30, 18.00, respectiv 21.00 pe stadioanele din Constanța, Călărași și Ovidiu.
 
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 14.00, 16.30, respectiv 19.30, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Mobilă Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.
 
Infobackground
- Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;
- Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;

Sursa foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii