Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Irina Begu a semnat pentru CSM București

ro

06 Dec, 2016 23:56 1884 Marime text
Jucătoarea de tenis Irina Camelia Begu a semnat, marți, pentru Clubului Sportiv Municipal București, unda va fi colegă cu Monica Niculescu, informează Agerpres.

''Sunt mândră că mă alătur unui proiect atât de puternic. Când m-a sunat domnul Alin Petrache să vin la CSM București, nu am stat prea mult pe gânduri. Cu atât mai mult cu cât urma să fiu colegă cu Monica Niculescu, cu care am jucat de atâtea ori împreună. Poate că acum vom face dublu mai des, iar ca pereche cred că am putea ajunge între primele 10 din lume'', a declarat Irina Begu.

Irina Begu a încheiat anul 2016 pe locul 29 în clasamentul WTA, după ce în august a reușit cea mai bună clasare din carieră, locul 22.

''Per total, a fost un an bun. Am fost accidentată la începutul anului la genunchi, motiv pentru care am renunțat să mai joc atât de multe turnee la dublu și nici nu am putut pregăti atât de bine participarea la Jocurile Olimpice, dar am ajuns la cel mai bun clasament la simplu. Clar, mi-aș fi dorit să pot să fiu mai constantă, dar îmi reportez dorința pentru 2017. În rest, vreau să mă bucur de ceea ce fac. În ceea ce privește clasamentul, nu-mi mai stabilesc niciun obiectiv, pentru ca mi-am dorit ca în 2016 să ajung în Top 20. Nu s-a întâmplat așa, iar la finele anului am fost un pic dezamagit'', a mai spus Begu.

Cele mai bune performanțe ale sale în anul 2016 au fost semifinala de la Roma și sfertul de finală jucat la turneul de la Madrid.

Irina Begu va continua să lucreze cu antrenorii Adrian Cruciat și Artemon Apostu Efremov, iar sezonul 2017 îl va începe la Antipozi, urmând să joace la Brisbane, Sydney și apoi la Melbourne (Australian Open).

''Irina este un model pentru copii. Suntem mândri că se alătura proiectului CSM București și sunt convins că rezultatele pe care le va avea în continuare vor fi foarte bune. Sper ca pe viitor să facă un dublu de succes cu Monica Niculescu și împreună să câștige un turneu de Mare Șlem, astfel încât să fie mândri toți bucureștenii și, de ce nu, românii de pretutindeni!'', a spus, la rândul său, Alin Petrache, directorul general al CSM București.


Sursa foto: celebrityEmotion.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii