Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Stănescu, la 40 de ani HC Dobrogea Sud Constanţa participă la turneul amical de la Buzău

ro

15 Aug, 2019 00:00 1446 Marime text
Vicecampioana României la handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa, susţine noi meciuri de verificare. Primele două partide amicale din această vară au fost cele cu echipa rusă Spartak Moscova, jucate la Bucureşti, pe care formaţia de pe litoral le-a câştigat cu 32-25 (18-13) şi 23-14 (10-3).
 
În aceste zile, HC Dobrogea Sud participă la un turneu amical la Buzău, în care susţine trei noi confruntări-test, după programul: joi, 15 august - cu CSM Bucureşti (de la ora 17.00); vineri, 16 august - cu HC Buzău (de la ora 19.00); sâmbătă, 17 august - cu HC Vaslui (de la ora 10.00).
 
Primele meciuri amicale din această vară pe care HC Dobrogea Sud Constanţa ar fi trebuit să le dispute, în cantonamentul de la Sfântu Gheorghe (în judeţul Covasna), cu Ştiinţa Bacău, pe 1 şi 2 august, au fost anulate. S-a renunţat la ele din cauza accidentărilor din lotul constănţean şi pentru că noile achiziţii nu se alăturaseră încă lotului. În aceste condiţii, HC Dobrogea Sud a revenit şi mai devreme în Constanţa.
 
În turul întâi al Cupei EHF, HC Dobrogea Sud Constanţa se va duela în dublă manşă cu CIP Travel Antalyaspor AS, din Turcia. HCDS va susţine primul meci în deplasare, pe 31 august sau 1 septembrie, returul de la Constanţa fiind programat pe 7 sau 8 septembrie. Dacă va trece de Travel Antalyaspor, HC Dobrogea Sud va avea ca adversară în turul doi o echipă din Ungaria, Csurgoi KK. Turul va avea loc la Constanţa, pe 6 sau 7 octombrie, iar returul a fost programat o săptămână mai târziu. În prima etapă din sezonul 2019/2020 al Ligii Naţionale, HCDS va întâlni în deplasare Minaur Baia Mare.
 
Ieri, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu, a schimbat prefixul, împlinind 40 de ani. Cu puţin timp în urmă, pe 1 august, a ajuns la această vârstă şi un alt fost mare handbalist, George Buricea, care acum activează ca antrenor secund la HCDS, după ce a pus punct activităţii de sportiv.
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud
 
Citeşte şi:
 
UPDATE HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat ambele amicale cu Spartak Moscova

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii