Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Stănescu - „Duceam dorul unui asemenea meci“ HC Dobrogea Sud a jucat un amical cu Dunărea Călăraşi

ro

20 Nov, 2015 00:00 1638 Marime text


Liderul seriei A din Divizia A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud, a disputat, ieri, la Constanţa, un amical cu Dunărea Călăraşi, echipă clasată pe locul nouă în prima divizie.
 
Cele două formaţii au convenit asupra partidei de verificare întrucât Dobrogea Sud nu joacă în weekend în Divizia A, iar Dunărea va susţine la Constanţa confruntarea oficială cu HC Vaslui. HC Dobrogea Sud ar fi trebuit să evolueze în campionat pe terenul formaţiei CSU Târgovişte, însă meciul a fost amânat, în urma tragicului eveniment rutier în care trei jucători de la echipa dâmboviţeană au murit, iar alţi 11 au fost răniţi.

Partidă de Liga Naţională pe litoral

Dunărea nu va putea susţine pe teren propriu meciul cu HC Vaslui, deoarece sala de la Călăraşi nu deţine avizul ISU, astfel că antrenorul Aihan Omer (constănţean de origine) a ales ca loc de desfăşurare a confruntării din etapa a 13-a Sala Sporturilor din Constanţa, sperând şi în sprijinul publicului. Meciul Dunărea Călăraşi - HC Vaslui se joacă duminică, 22 noiembrie, de la ora 18.00. Astfel că disputa de ieri, cu HC Dobrogea Sud, a fost o ultimă verificare a călărăşenilor pentru confruntarea de duminică.

Meci util ambelor echipe

Partida le-a revenit constănţenilor, care s-au impus la diferenţă mică, 31-28 (21-16). „Finalul meciului ne-a găsit pe noi în avantaj, însă nu scorul a fost important, ci faptul că am putut juca o partidă tare, cu un adversar puternic. Pentru Dobrogea Sud, a fost un meci extraordinar de bun şi sunt convins că s-a dovedit util şi pentru Dunărea Călăraşi. Ne era poftă de o asemenea confruntare, căreia îi duceam dorul“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud.

Duminică, la Constanţa joacă şi HC Farul

Formaţia constănţeană nu va juca în Divizia A nici săptămâna viitoare, în etapa a 11-a, întrucât formaţia pe care ar fi trebuit să o întâlnească, ACS HD Teleorman Alexandria, va fi exclusă din campionat, în urma a două neprezentări consecutive. În aceste condiţii, Dobrogea Sud a fixat un nou meci de verificare, cu Ştiinţa Municipal Bacău (vicelidera Diviziei A), care va avea loc la Constanţa, joi, 26 noiembrie, cel mai probabil de la ora 11.00. Duminică, 22 noiembrie, în Sala Sporturilor se mai joacă un meci oficial, din etapa a zecea a Diviziei A, HC Farul (locul 6, cu 15 puncte) - GSIP Moreni (locul 13, fără niciun punct), care începe la ora 11.00. 

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii