Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuț Pelivan „Este un sentiment extraordinar să debutez la această vârstă în tricoul Farului”

ro

02 Dec, 2020 00:00 2695 Marime text
  • Ionuț Pelivan a fost promovat la pregătirea primei echipe a FC Farul în vara acestui an.
 
Meciul FC Farul Constanța - Academica Clinceni 2-1, din „16”-imile Cupei României, nu va fi uitat niciodată de fotbalistul „marinarilor” Ionuț Pelivan, care a debutat cu această ocazie la seniori, la vârsta de numai 16 ani și trei luni.
 
Promovat la pregătirea primei formații în vara acestui an, din Academia Farului, Pelivan, mijlocaș ofensiv, a jucat contra Academicii în ultimele patru minute ale partidei, înlocuindu-l pe Simon Măzărache. Cât s-a aflat pe teren, tânărul jucător a fost implicat într-o acțiune periculoasă a gazdelor, fiind aproape de a oferi o pasă decisivă pe contraatac!    
 
„Îi mulțumesc domnului antrenor că a avut încredere în mine și mi-a acordat această șansă. Normal că au fost emoții, este un sentiment extraordinar să debutez la această vârstă în tricoul Farului, o echipă de mare tradiție. Nu știam dacă voi intra, dar am fost pregătit, am sperat că voi debuta și m-a ajutat și rezultatul. Sper să mai am oportunitatea să joc și să-mi ajut echipa”, a spus Ionuț Pelivan, potrivit site-ului oficial al FC Farul.
 
În acest sezon, pe lângă Pelivan au debutat la Farul alți doi jucători din entrul de copii și juniori al „marinarilor”, Darius Ciolacu și Ștefan Rus. „Domnul antrenor și cei din staff se ocupă de mine la antrenamente și mă ajută mult. La fel și colegii, care m-au ajutat să mă adaptez”, a precizat Ionuț Pelivan, conform sursei citate.
 
Sursa foto: FC Farul Constanța
 
Citește și:

FC Farul Constanța Ionuț Pelivan a debutat într-un meci oficial la seniori, la numai 16 ani și trei luni

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii