Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Nistor, de la HC Dobrogea Sud, are planuri mari în campionat „Dinamo e puternică, dar încă nu s-a întâlnit cu noi”

ro

15 Sep, 2016 00:00 1433 Marime text
Nou-promovata în Liga Naţională de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanţa a învins pe teren propriu cu 30-22 (18-9) HC Adrian Petrea Reşiţa şi a realizat a doua victorie în trei meciuri în campionat. Totodată, succesul a fost primul la Constanţa din această ediţie, după ce, în runda inaugurală, HC Dobrogea Sud cedase în Sala Sporturilor în faţa Politehnicii Timişoara, la un gol diferenţă.
 
„După un meci mai slab cu Timişoara, la Făgăraş (n.r. în etapa a doua) am avut o deplasare mai uşoară, iar acum am reuşit să ne impunem din nou. S-a văzut că am început mult mai concentraţi, mai fixaţi pe meci. Am jucat bine în apărare şi am respectat indicaţiile antrenorului. Încercăm să-i ajutăm pe noii veniţi să se integreze cât mai repede. Sunt multe meciuri şi vrem ca până la play-off să se obişnuiască pe deplin cu echipa. Avem acum o deplasare destul de grea, la Suceava, după care vom juca sâmbătă - sâmbătă şi vom avea mai mult timp să pregătim meciurile“, a declarat handbalistul Predrag Vujadinovic, de la HC Dobrogea Sud.
 
Un alt jucător al echipei constănţene, Ionuţ Nistor, a subliniat aportul suporterilor în obţinerea victoriei de către HC Dobrogea Sud. „Publicul a fost extraordinar, ne-a împins de la spate pe toată durata meciului. Am făcut o primă repriză foarte bună, atât în apărare, cât şi în atac. După pauză, am jucat mai slab, s-au apropiat de noi, dar pe final am reuşit să ridicăm nivelul jocului şi să facem ce ne-a spus antrenorul. M-a motivat faptul şi am fost fericit că am început ca titular, în condiţiile în care Tomiţă (n.r. Laurenţiu Toma) e legendă la Constanţa. În campionat, sunt trei - patru echipe care joacă foarte frumos, dar vom fi acolo, sus, cu ei. Până acum, Dinamo s-a arătat cea mai puternică, însă încă nu s-a întâlnit cu noi. Deşi Suceava are echipă bunicică şi joacă în viteză acasă, mergem la victorie“, a spus Ionuţ Nistor.
 
Meciul CSU Suceava - HC Dobrogea Sud se joacă sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 17.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii