Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Iancu - „Suntem încrezători“ Astăzi, HC Dobrogea Sud întâlneşte Steaua Bucureşti în Liga Naţională

ro

13 Feb, 2019 10:29 1267 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi meciul din etapa a 18-a a Ligii Naţionale, înrtâlnind în deplasare Steaua Bucureşti.

Partida începe la ora 17.30 şi e transmisă în direct la TVR1 şi TVR HD.

În clasament, HC Dobrogea Sud ocupă locul doi, cu 39 de puncte, în vreme ce Steaua se află pe poziţia a şasea, cu 32 de puncte.

Cu siguranță va fi un meci foarte greu, dar suntem încrezători că putem să câștigăm. Au mulți accidentați, dar rămân o echipă foarte bună. Trebuie să fim atenți în centru, la Stavrositu, și la extreme, Georgescu are o mare experiență. Sperăm să facem un meci bun și apoi cu Porto, care joacă la un nivel mare, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. Sperăm, cu ajutorul suporterilor, să obținem rezultate bune, a declarat portarul HC Dobrogea Sud, Ionuț Iancu, pentru site-ul oficial al clubului.


După acest meci, formaţia constănţeană va disputa partida din etapa a doua a grupei C a Cupei EHF, cu FC Porto Sofarma (liderul seriei), sâmbătă, 16 februarie, de la ora 14.45, în Sala Sporturilor din Constanţa (în direct la Digi Sport 2).
 

Meciul cu Steaua este deosebit de important. Mergem la Chiajna să ne apărăm poziția în clasament. Urmează, sâmbătă, meciul de acasă cu Porto, pe care trebuie să îl câștigăm ca să rămînem în cursa calificării. Mă bucur că fanii noștri au fost alături de noi și la meciul din Danemarca prin intermediul rețelelor de socializare. Îi așteptăm și la sală să ne susțină, să obținem prima victorie în grupă, a precizat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, potrivit sursei citate.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii