Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionela Broască, dublă campioană națională la haltere

ro

17 Oct, 2012 03:24 3521 Marime text
haltere.jpgConstanța a început în forță, ieri, cu patru medalii, faza finală a Campionatului Național de haltere de la Onești, întrecere rezervată tineretului. Dintre cei șase sportivi care compun delegația de pe litoral prezentă la competiție, au evoluat două sportive, ambele la categoria 48 kg, Ionela Broască și Georgiana Dudoglu.

Broască a reprezentat Clubul Sportiv Farul și a cucerit trei medalii: aur la aruncat (cu 79 kg) și la total (140 kg) și bronz la smuls (61 kg). Dudoglu a concurat pentru Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", obținând o medalie, bronz la aruncat (cu 73 kg). La celelalte două stiluri, a ratat de puțin locul trei, clasându-se pe patru, cu greutățile: 56 kg la smuls și 129 kg la total.

"Ionela Broască nu e la capacitate maximă, în urma accidentării de la cot. Dacă se afla în deplinătatea forțelor fizice, ar fi luat aur și la smuls. Dudoglu a evoluat foarte bine, în condițiile în care categoria sa este 44 kg, nu 48 kg. E în progres real. Față de ultima competiție, a crescut cu două kilograme la smuls și cu unul la aruncat. Avem speranțe că va progresa în continuare, iar la anul va fi în luptă pentru titlurile european și mondial", a declarat Angheluș Beșleagă, care îi pregătește pe halterofili, alături de Aurel Tătaru.

Ceilalți patru constănțeni, care reprezintă toți CS Farul, vor intra în concurs astfel: Laura Pricop (categ. 53 kg) - astăzi, la ora 10; Mariana Dumitrache (categ. 58 kg) - mâine, la ora 16); Alin Olteanu (categ. 85 kg) și Mihai Bunduc (categ. 94 kg) - mâine, la ora 17.30.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii