Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Țiriac a dezvăluit de ce nu colaborează în mod direct cu Simona Halep

ro

30 Nov, 2019 08:21 2726 Marime text

Ion Țiriac a dezvăluit de ce nu colaborează în mod direct cu Simona Halep, scrie digisport.ro.

Magnatul a povestit că stilul său de lucru este unul la care marea noastră campioană nu ar putea adera. Țiriac este însă convins că Simo va mai câștiga turnee de Grand Slam în anii următori. Între timp, Simona Halep a renunțat la serviciile lui Daniel Dobre.

”Simona Halep e ceva ce România nu a mai avut. România a mai avut Grand Slam-uri, iar domnul Ilie Năstase există. Simona a făcut o mare performanţă câştigând la Roland Garros, dar cu Wimblendon şi-a pus cireaşa pe tort. Şi să sperăm că mai are vreo 10-15 cireşe prin buzunar. Eu nu sunt nici managerul ei, pentru că nu aş fi avut timp pentru treaba asta, şi nici antrenorul ei...

Iar eu eram puţin mai strict în relaţia mea cu jucătorii decât cred că Simona ar fi putut suporta. Eu nu o cert absolut deloc pe Simona. Iar ea când vrea să asculte de cineva se uită în oglindă şi ascultă de ceea ce spune mintea ei.

Şi probabil că are dreptate, e viaţa ei, e cariera ei şi ea trebuie să se descurce cu treaba asta”, a spus Ion Țiriac.


Ion Țiriac a organizat un eveniment foarte interesant, în cadrul căruia mai adaugă la colecția personală de mașini două unități de Porsche 911 Speedster. Alături de omul de afaceri s-a aflat și Simona Halep, care a avut parte de o surpriză de proporții.

La un moment dat, Ion Țiriac i s-a adreat campioanei de la Wimbledon: "Alege-o pe care o vrei și du-o acasă", au fost vorbele omului de afaceri, potrivit Capital.

Simona s-a arătat extrem de impresionată și doar a zâmbit la auzul ofertei fostului mare tenismen român.

Simona Halep, care a avut recent un schimb de replici cu Ion Țiriac, a vorbit despre anul competițional 2019 și a recunoscut că nu a fost chiar în cea mai bună formă a ei.

 ”Nu sunt dezamăgită, mai ales dacă e să compar acest an cu 2018. Dar trebuie să recunosc că am avut multe suișuri și coborâșuri. Poate pentru că am fost în top timp de șase ani și nu m-am odihnit niciodată mai mult de trei săptămâni”, a spus Halep, conform site-ului tennisworlditalia.com.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța

Citește și: Simona Halep a întrerupt colaborarea cu Daniel Dobre. Mesajul constănțencei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii