Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Ivan - „Obiectivul nostru, turneul final şi calificarea în Liga Naţională“ CSU Neptun Constanţa, pe locul întâi în clasament

ro

13 Sep, 2019 00:00 2216 Marime text
După două etape scurse din ediţia 2019/2020 a Diviziei A, seria B, echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa ocupă locul întâi în clasament, cu punctaj maxim.
 
Jucătoarele antrenate de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie au învins în prima rundă, în deplasare, CSM Bucureşti DivA, scor 37-28 (21-15), iar în a doua partidă au dispus extrem de clar pe teren propriu de ACS Spartac UNEFS Bucureşti, cu 42-16 (22-5). La finele celui de-al doilea meci, Ion Ivan a spus: „Echipa noastră şi-a făcut datoria. Aceasta este şi direcţia pe care mergem, indiferent cu cine jucăm, trebuie să ne facem jocul. Am întâlnit o echipă accesibilă, iar pentru noi, pe început de campionat, a fost bine, asemenea meciuri ne ajută să mai legăm relaţiile de joc. Sunt mai multe lucruri de reglat, în primul rând legate de tehnica individuală de apărători. E o victorie muncită şi sper ca pe parcursul primei părţi a campionatului (tur - retur), să punem la punct toate aspectele, iar spre partea a doua a Diviziei A chiar să arătăm ca o echipă care emite pretenţii pentru turneul final - Liga Naţională“.
 

Utopic pentru unii, tangibil pentru alţii

 
De altfel, acesta va fi şi ţelul formaţiei de pe litoral. „Vom juca cu obiectiv turneul final şi calificarea în Liga Naţională. Poate părea utopic pentru unii, iar pentru alţii - tangibil, dar cert e că, de câte ori va intra în teren. această echipă îşi va face datoria. Nici eu, nici Lăcrămioara nu vom accepta jumătăţile de măsură. Nu poţi face handbal cu jucătoare care nu sunt implicate 100%. Ce e în continuare de făcut depinde numai de fete“, a punctat Ion Ivan.   
 

Următorul meci, cu HC Dinamo 

 
În clasament, CSU Neptun e la egalitate de puncte cu a doua clasată, Ştiinţa Bucureşti. În etapa viitoare, echipa constănţeană se va confrunta în deplasare, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11.00, cu HC Dinamo Bucureşti, a treia clasată, cu trei puncte (dar cu un meci în minus, după cer a avut liber în runda secundă). „Nu mă interesează cine e următorul adversar, atât timp cât jucăm ce lucrăm la antrenamente. Cât timp jucătoarele îşi fac datoria, nu contează pe cine întâlnim. Meciul cu Dinamo ar putea fi un derby, au nişte jucătoare bune, cu experienţă, dar şi unele tinere. Vom vedea ce va fi“, a mai spus Ion Ivan. În acest moment, clasamentul arată astfel: 1. CSU Neptun - 6p, 2. Ştiinţa - 6p, 3. HC Dinamo - 3p (un meci în minus), 4. Danubius Călăraşi - 3p, 5. ACS Şc. 181 SSP Bucureşti - 0p (un meci în minus), 6. CSM Bucureşti DivA - 0p, 7. Spartac UNEFS - 0p. 
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii