Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun a remizat cu HCM Rm. Vâlcea Ion Crăciun - „Am fost nedreptăţiţi de arbitri”

ro

18 May, 2015 00:00 2811 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a înregistrat un rezultat de egalitate, 25-25 (11-12), ieri, pe teren propriu, în disputa cu HCM Rm. Vâlcea, din etapa a şasea (prima din retur) a play-out-ului Ligii Naţionale. Pentru CSU Neptun au marcat Ivan - 7 goluri, Iovănescu - 5, Enescu - 4 (3 de la 7 m), Stoian - 3, Toma - 2, Tamaş - 2, Mărginean - 1, Strahan - 1 (de la 7 m).

Dumitru Muşi - „La ultima fază, n-a fost 7 m”

„A fost un meci de infarct. Competiţia nu prea ne dă voie să respirăm, să strângem, mai sunt patru etape. Orice punct este extraordinar de important. Astăzi (n.r. ieri), fetele n-au fost îndeajuns de lucide sau poate au fost prea fanteziste (atunci când nu era loc şi nu era nevoie) şi am pierdut victoria. Vreau să cred că nu s-au relaxat pe final, când am avut avantaj, deşi jocul cam aşa ne arată. M-am aşteptat la un meci greu. Ştiam că CSU Neptun e o echipă de entuziasm şi bine instruită din punct de vedere tactic. N-am reuşit să fim destul de atenţi la pivot. Play-out-ul se va juca până în ultima etapă. Va fi o luptă surdă, în care vor avea câştig de cauză echipele mai proaspete din punct de vedere fizic. La fel ca CSU Neptun, şi noi ne confruntăm cu probleme medicale. Solicitarea este foarte mare, cu meciuri joi - duminică. În partida de astăzi (n.r. ieri), la ultima fază, n-a fost 7 m, dar în niciun caz nu se poate spune că arbitrajul a influenţat meciul. Mi-aş dori din suflet ca atât Vâlcea, cât şi Constanţa să se salveze de la retrogradare. Mă bucur de punctul cucerit în acest meci (aş fi vrut să câştig, de ce să mint), dar m-aş bucura dacă ce a pierdut CSU Neptun azi (n.r. ieri) nu va cântări decisiv în stabilirea clasamentului”, a declarat Dumitru Muşi, antrenorul lui HCM Rm. Vâlcea şi fost tehnician al echipei constănţene.

„Domnul Muşi să ne mai lase, că nu a făcut tot meciul decât să huiduie şi să urle la arbitri”

„Banca scurtă pe care o avem nu ne-a permis să ţinem ritmul cu adversarul. S-a văzut diferenţa de jucătoare, de valoare, de prospeţime în joc. În momentul acesta, am intrat în horă şi trebuie neapărat să câştigăm afară undeva. Nu ştiu însă cu cine vom mai putea juca, întrucât mai toate jucătoarele sunt cu probleme de sănătate. Vom încerca să ne recuperăm cât putem de repede. Echipa Vâlcei a fost ajutată de un cuplu internaţional de arbitri. Am fost nedreptăţiţi. Domnul Muşi să ne mai lase, că nu a făcut tot meciul decât să huiduie şi să urle la arbitri. El aşa ştie să pună presiune. Dar e treaba lui, problema lui, şi-a rezolvat-o, să-i fie de bine. Orice punct este important, fetele s-au luptat până la final. Din păcate, sunt epuizate. Este prea mult pentru o echipă care are opt jucătoare de câmp. N-am decât o jucătoare la schimb. Au contat foarte mult greşelile noastre tehnice în atac. Din această cauză, am pierdut foarte multe mingi, iar oaspetele au înscris pe contraatac. A alunecat mingea aceea de m-a speriat, nu ştiu ce Dumnezeu a avut. Încercăm să strângem rândurile, să mergem mai departe şi să ne batem până la ultimul meci”, a declarat antrenorul principal al CSU Neptun, Ion Crăciun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 18 May, 2015 13:59 Hai fetelor nu va lasati, mergem mai departe, felicitari pentru ieri, pentru daruire si spirit de lupta!