Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioana Băiaşu şi Bianca Mei-Roşu, rezultate remarcabile în Luxemburg, la ETTU Hopes Selection Camp (galerie foto)

ro

18 Apr, 2018 00:00 2632 Marime text
Reprezentanţii şcolii de masă constănţene de tenis de masă au urcat pe podium şi la Campionatul Naţional rezervat juniorilor II, de la Câmpulung. Camelia Mitrofan (CS Farul), la simplu, Emir Culpedin (CS Farul), la dublu băieţi, şi Elena Zaharia (CS Farul), la dublu mixt, au cucerit medalia de aur. Elena Zaharia a obţinut distincţie (medalie de argint) şi la simplu, în vreme ce Claudia Caragea (CS Farul), la dublu fete, şi Bianca Mei-Roşu (LPS „Nicolae Rotaru“), la dublu mixt, au cucerit bronzul. De pregătirea fetelor şi a băieţilor se ocupă VIorel Filimon, Elena Sebe şi Anamaria Sebe.
 
Bianca Mei-Roşu a participat, alături de o altă sportivă de la LPS „Nicolae Rotaru“, Ioana Băiaşu, în Luxemburg, la ETTU Hopes Selection Camp. Din lotul tricolor au mai făcut parte doi băieţi, iar ca antrenori au efectuat deplasarea Anamaria Sebe şi Gabriel Poştoacă. Au participat 30 de fete şi 30 de băieţi din 14 ţări europene, iar România a obţinut rezultate excepţionale: locurile 2 (Ioana Băiaşu) şi 3 (Bianca Mei-Roşu) la fete, locurile 1 (Iulian Chiriță) şi 2 (Dragoş Bujor) la băieţi.
 
„Astfel, cei patru sunt eligibili pentru a participa la ITTF Hopes Week & Challenge Camp, în Alicante, în perioada 30 iulie - 5 august. Fiecare ţară are dreptul de a fi reprezentată de doi sportivi, o fată şi un băiat“, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Tenis de Masă.
 
Campioana Eliza Samara, în prezent legitimată la CSA Steaua Bucureşti, dar formată şi lansată în marea performanţă la Constanţa, a realizat şi ea un rezultat deosebit, fiind finalistă la Openul Croaţiei. Eliza s-a duelat în ultimul act, cu o zi înainte de a împlini 29 de ani, cu japoneza Saki Shibata, în faţa căreia a cedat cu 2-4.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii